Το βιβλίο του Μάθιου Πέρι με τίτλο «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing», που κυκλοφόρησε ακριβώς ένα χρόνο πριν, σκαρφάλωσε ξανά στην πρώτη θέση της λίστας με τα best seller στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο, μετά τον θάνατό του.
Οι θαυμαστές του ανατρέχουν στις σελίδες του μετά τον ξαφνικό θάνατο του «Τσάντλερ» σε ηλικία 54 ετών, που έχει προκαλέσει σοκ και παγκόσμια συγκίνηση.
Μάλιστα, οι πωλήσεις του «έριξαν» από την κορυφή της λίστας των best seller της Amazon, τα απομνημονεύματα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς «The Woman in Me», αναφέρει η Daily Mail.
Το βιβλίο του Μάθιου Πέρι ξεπέρασε σε πωλήσεις αυτό της Μπρίτνεϊ Σπίαρς
«Έπρεπε να απεξαρτηθώ πλήρως για να το γράψω»
Στις περισσότερες από 250 σελίδες ο ηθοποιός αναλύει την προσωπική του μάχη με τα σκοτεινά μονοπάτια του εθισμού αποκαλύπτοντας ότι ξόδεψε εκατομμύρια δολάρια για το ταξίδι του προς τη νηφαλιότητα.
«Έπρεπε να περιμένω μέχρι να είμαι εντελώς απεξαρτημένος – και μακριά από την “ασθένεια” του εθισμού – για να τα γράψω όλα αυτά.
Και το κυριότερο ήταν ότι ήμουν αρκετά σίγουρος ότι θα βοηθούσε τους ανθρώπους» είχε πει στο PEOPLE το 2022.
Το βιβλίο «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing» έχει ήδη μεταφραστεί σε περισσότερες από 25 γλώσσες σε όλο τον κόσμο.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας