Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάθιου Πέρι: Τα πρώτα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

Μάθιου Πέρι: Τα πρώτα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

Τα φάρμακα που βρέθηκαν στο σπίτι του ηθοποιού, του είχαν συνταγογραφηθεί για τις διάφορες παθήσεις του και ήταν αποθηκευμένα σε κατάλληλα μπουκάλια.

Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα αίτια θανάτου του γνωστού ηθοποιού, Μάθιου Πέρι, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το Σάββατο στο διαμέρισμά του στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με το TMZ, το οποίο επικαλείται πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν πως στον οργανισμό του ηθοποιού δεν εντοπίστηκε φαιντανύλη ή μεθεμφεταμίνες.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι διεξάγονται ακόμη πιο εξετάσεις για να αναλυθεί εάν υπάρχουν άλλα παράνομα φάρμακα στο αίμα του — και εάν τα επίπεδα οποιωνδήποτε συνταγογραφούμενων φαρμάκων ήταν σε υψηλές δόσεις.

Ηταν νεκρός πριν από την άφιξη των πρώτων διασωστών στο σημείο

Αυτά τα αποτελέσματα πιθανότατα θα χρειαστούν από 4-6 μήνες και μόλις συγκεντρωθούν όλα αυτά τα δεδομένα, ο ιατροδικαστής θα καταλήξει στα ακριβή αίτια θανάτου.

Τα φάρμακα που βρέθηκαν στο σπίτι του ηθοποιού, του είχαν συνταγογραφηθεί για τις διάφορες παθήσεις του και ήταν αποθηκευμένα σε κατάλληλα μπουκάλια.

Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Λος Άντζελες δήλωσε στο Page Six ότι ο ηθοποιός «ήταν νεκρός πριν από την άφιξη των πρώτων διασωστών στο σημείο».

Τα φάρμακα που έπαιρνε

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, στον χώρο κατά τη διάρκεια των ερευνών δεν βρέθηκε καμία παράνομη ναρκωτική ουσία εκτός από συνταγογραφούμενα φάρμακα, μεταξύ των οποίων αγχολυτικά, αντικαταθλιπτικά χάπια κι ενός φαρμάκου για τη ΧΑΠ.

Ο Μάθιου Πέρι στο παρελθόν είχε μιλήσει για τη μάχη του με το αλκοόλ και τον εθισμό του στα οπιοειδή, περιγράφοντας λεπτομερώς το ταξίδι του στην αποτοξίνωση στα απομνημονεύματα του «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing».

Αξίζει να σημειωθεί ένα στοιχείο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και προκάλεσε συγκίνηση για τον «Τσάντλερ» από τα «Φιλαράκια» και αυτό ήταν ότι βρισκόταν σε συζητήσεις για μία νέα δουλειά, ενώ ετοιμαζόταν να ξεκινήσει ένα ίδρυμα για την υποστήριξη ανθρώπων που παλεύουν με την κατάχρηση ουσιών.

Sports in

Στο «καμίνι» του ΣΕΦ για το προβάδισμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΣΕΦ για το Game 3 των playoffs της Euroleague με μοναδικό στόχο να κάνει το 2-1 στη σειρά των προημιτελικών απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024