Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάθιου Πέρι: Δεν βρισκόταν στο νερό πολλή ώρα πριν εντοπιστεί νεκρός

Μάθιου Πέρι: Δεν βρισκόταν στο νερό πολλή ώρα πριν εντοπιστεί νεκρός

Ο αγαπημένος σταρ ήταν μόνος του όταν πέθανε. Ο βοηθός του ήταν αυτός που τον βρήκε αναίσθητο στο τζακούζι του σπιτιού του και κάλεσε το 911.

Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, που το Σάββατο 28 Οκτωβρίου βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Πηγές από την αστυνομία, που επικαλείται το ΤΜΖ, αποκαλύπτουν ότι το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από τον θάνατο του ηθοποιού μέχρι την ανακάλυψη της σορού του δεν ήταν μεγάλο.

«Το γεγονός αυτό προσδίδει μία ακόμη τραγική διάσταση στον θάνατό του», υπογραμμίζει το δημοσίευμα και προσθέτει: «Το σώμα του Μάθιου δεν βρισκόταν πολλή ώρα μέσα στο νερό, όταν οι διασώστες έφτασαν στο σπίτι του στο Pacific Palisades και ανακοίνωσαν ότι ήταν νεκρός».

Στα αποτελέσματα της αυτοψίας εκκρεμεί η τοξικολογική έκθεση

Ο αγαπημένος σταρ ήταν μόνος του όταν πέθανε. Νωρίτερα, έπαιζε pickleball με μια φίλη του στο Riviera Country Club. Επιστρέφοντας στο σπίτι έστειλε τον βοηθό του σε μία δουλειά, ο οποίος γυρίζοντας τον βρήκε αναίσθητο στο τζακούζι και κάλεσε την Άμεση Δράση.

«Εύλογα θα μπορούσε να αναρωτηθεί κανείς ποια θα ήταν η έκβαση αν κάποιος άλλος ήταν κοντά του ή αν ο βοηθός του είχε φτάσει στο σπίτι του νωρίτερα», υπογραμμίζει το ΤΜΖ και διευκρινίζει ότι στο σπίτι του Μάθιου Πέρι δεν βρέθηκαν ναρκωτικά ή παράνομα φάρμακα, αλλά πολλά φάρμακα με ιατρική συνταγή. Οι Αρχές βρήκαν αντικαταθλιπτικά, φάρμακα κατά του άγχους και ένα φάρμακο για Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ).

Το ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση στις Αρχές

Τις προηγούμενες ώρες δόθηκε στη δημοσιότητα και το ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση του βοηθού του Μάθιου Πέρι στις Αρχές για βοήθεια στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο διάρκειας 15 δευτερολέπτων, ακούγεται η φράση «rescue 23», δηλαδή ο τοπικός πυροσβεστικός σταθμός αλλά και η λέξη «drowning», το πρώτο στοιχείο για την αιτία θανάτου.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λος Άντζελες έφτασε στις 4:07 μ.μ. και οι άνδρες από το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες στις 4:10 μ.μ. Η ταυτότητα του θύματος δεν είχε αποκαλυφθεί μέχρι εκείνη την ώρα.

«Ένας ενήλικος άνδρας ασθενής πέθανε πριν από την άφιξη των πρώτων ανταποκριτών», ανέφερε η LAFD σε δήλωση που έλαβε η The Post. «Ο ασθενής βρέθηκε από έναν άνδρα που είχε επανατοποθετήσει το θύμα και είχε βγάλει το κεφάλι του έξω από το νερό. Οι πυροσβέστες ανέσυραν το θύμα από το τζακούζι και έκαναν μια γρήγορη ιατρική εκτίμηση για να διαπιστώσουν ότι ήταν νεκρός».

Τι έδειξε η πρώτη ιατροδικαστική εξέταση

Ο ιατροδικαστής της κομητείας του Λος Άντζελες δημοσίευσε την πρώτη του αναφορά για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι.

Όπως αναφέρεται στην έκθεση, η αυτοψία του «Τσάντλερ Μπινγκ» από τα «Φιλαράκια» ολοκληρώθηκε, ωστόσο χρειάζεται «πρόσθετη έρευνα» για τον θάνατό του.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατροδικαστή του Λος Άντζελες, σε περιπτώσεις που δεν μπορεί να προσδιοριστεί η αιτία θανάτου κατά τη στιγμή της νεκροψίας, εκδίδεται πιστοποιητικό «αναβολής» μέχρι να ολοκληρωθούν πρόσθετες μελέτες.

Ως τώρα οι Αρχές αναφέρουν πως δεν υπάρχει υποψία εγκληματικής ενέργειας και εξετάζουν τα συνταγογραφούμενα χάπια που βρέθηκαν στο σπίτι του.

«Στα αποτελέσματα της αυτοψίας εκκρεμεί η τοξικολογική έκθεση, η οποία μπορεί να διαρκέσει αρκετές εβδομάδες για να ολοκληρωθεί», τονίζει το People.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024