Τρίτη 21 Ιουλίου 2026
weather-icon 0o
Αλεξάνδρου κι Ελληνίδου στη Μύκονο – Θα παντρευτούν στο νησί των ανέμων;

Αλεξάνδρου κι Ελληνίδου στη Μύκονο – Θα παντρευτούν στο νησί των ανέμων;

Τι απάντησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην επίμαχη ερώτηση αν θα πατρευτεί με τη Ρία Ελληνίδου στη Μύκονο;

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Στην Μύκονο βρίσκεται παρουσιαστής, μοντέλο και επιχειρηματίας, Δημήτρης Αλέξανδρου συνοδεύοντας την σύντροφό του, την τραγουδίστρια Ρία Ελληνίδου, η οποία το βράδυ το Τρίτης θα δώσει συναυλία στο νησί των ανέμων.

Ο ρεπόρτερ του Mykonos Live TV Νίκος Κουρούμαλος τον συνάντησε στο διάσημο μπαρ Aroma στα Ματογιάννια όπου ο Αλεξάνδρου πήγε να διασκεδάσει μαζί με την Κατερίνα Τοπούζογλου και μερικούς ακόμη φίλους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris alexandrou (@dimitris_alexandrou)


O γνωστός ινφλουένσερ ανέφερε ότι γνωρίζει όλα τα τραγούδια της Ρίας Ελληνίδου, μίλησε για το μέλλον της ελληνικής τηλεόρασης ενώ απάντησε και στο ερώτημα αν θα παντρευτεί την αγαπημένη του στην Μύκονο, μιας κι έχει πολλές εκκλησίες.

Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό πως η σχέση τους προχώρησε ένα βήμα παρακάτω, καθώς η Ρία Ελληνίδου μετακόμισε στο σπίτι του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Αν και στην αρχή της σχέσης τους προτιμούσαν να κρατούν χαμηλούς τόνους, πλέον δεν διστάζουν να μοιράζονται μικρές στιγμές της καθημερινότητάς τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό πως η σχέση τους προχώρησε ένα βήμα παρακάτω, καθώς η Ρία Ελληνίδου μετακόμισε στο σπίτι του Δημήτρη Αλεξάνδρου, με τους δύο τους να απολαμβάνουν πλέον την κοινή τους καθημερινότητα.

Δείτε τι είπε

Τι είχε πει η Ρία Ελληνίδου για τον γάμο

Τον Ιούνιο η Ρία Ελληνίδου βρέθηκε προσκεκλημένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική ζωή της. «Δεν μου αρέσει η διαδικασία του γάμου, όχι ο γάμος» είπε μεταξύ άλλων.

«Πολλά ζευγάρια δεν περνούν καλά εκείνη τη μέρα. Βλέπω τα ζευγάρια να αγχώνονται για τους άλλους και να μην απολαμβάνουν τη στιγμή τους. Όταν το βλέπεις αυτό, λες ωχ… κακό αυτό, γιατί το κάνουν για αυτούς και δεν είναι για αυτούς» αποκάλυψε η τραγουδίστρια.

«Αυτό που με ταλαιπώρησε και μου στοιχίζει που είμαι εργασιομανής, δεν έχω όσο ελεύθερο χρόνο θα ήθελα για την προσωπική μου ζωή.

Βλέπω ότι οι υπόλοιποι άνθρωποι, φίλοι και οικογένεια, ζουν περισσότερες στιγμές στην προσωπική ζωή τους, εγώ δεν έχω αυτή την πολυτέλεια. Βέβαια εγώ το έχει επιλέξει, να μην γκρινιάζω. Μου αρέσει αυτό» εξομολογήθηκε η Ρία Ελληνίδου.

Τι απάντησε  για τη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Όλοι θα περιμένετε να ρωτήσω για τη σχέση της με τον Δημήτρη και για όλα αυτά. Δε θα σε ρωτήσω τίποτα», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αιφνιδιάζοντας την τραγουδίστρια.

«Αλήθεια;», απάντησε έκπληκτη η Ρία Ελληνίδου, με τον παρουσιαστή να συνεχίζει: «Τίποτα. Δε με νοιάζει καθόλου».

Η απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου προκάλεσε το χαμόγελο της τραγουδίστριας, η οποία σχολίασε:

«Καλά, σ’ αγαπούσα πάντα, αλλά σ’ αγαπώ επί δύο».

«Σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ. Χαίρομαι που περνάς πάρα πολύ ωραία και πραγματικά δε μ’ ενδιαφέρει καθόλου. Καταλαβαίνεις πώς το εννοώ.

Δε μ’ ενδιαφέρει να το κάνουμε συζήτηση. Να είστε πάντα καλά κι ευτυχισμένοι από τα βάθη της ψυχής μου, για να μην παρεξηγηθώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

*Πηγή: mykonoslive.tv

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 21 Ιουλίου 2026
Cookies