Ένας Γάλλος ατζέντης, ο οποίος για πάνω από μια δεκαετία κανόνιζε συναντήσεις του Τζέφρι Έπσταϊν με μοντέλα (έναντι «παχουλών» αμοιβών), βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του.
Η σορός του Ντανιέλ Σιάντ βρέθηκε στο σπίτι του στην Κολόμπ, ένα προάστιο της γαλλικής πρωτεύουσας, όπως δήλωσε η Μαρί-Σελίν Λόριζ, αναπληρώτρια εισαγγελέας στο Δικαστήριο της Ναντέρ, σε δήλωσή της στο CNN.
Η δημοσιογράφος Κάτι Πολγκλέις είχε πάρει πρόσφατα συνέντευξη από τον Σιάντ, ο οποίος δήλωσε ότι δεν είχε κανένα λόγο να πιστεύει ότι δύο γυναίκες που είχε συστήσει στον Έπσταϊν, οι οποίες έχουν κατηγορήσει τον μεγιστάνα για κακοποίηση, είχαν υποστεί βλάβη από αυτόν.
Ακόμη και μετά την καταδίκη του Έπσταϊν το 2008 για σεξουαλικά εγκλήματα, ο Σιάντ συνέχισε να επιδιώκει συνεργασίες μαζί του, αναφέρει το CNN.
Ο Σιάντ δήλωσε στην εφημερίδα ότι ο Έπσταϊν τον είχε διαβεβαιώσει ότι είχε πληρώσει για τα εγκλήματά του και ότι «αυτό δεν θα συνέβαινε ποτέ σε κανέναν» που ο Σιάντ του σύστηνε.
«Τον εμπιστευόμουν και πίστευα ότι αυτός ο τύπος ήταν επαγγελματίας», είπε στο CNN.
«Πολύ μεγάλη»
Από έγγραφα που δημοσιοποιήθηκαν από το Υπουργείο Δικαιοσύνης προκύπτει ότι, ο καταδικασμένος για σεξουαλικά εγκλήματα χρηματιστής κατέβαλε δεκάδες χιλιάδες δολάρια στον Ντανιέλ Σιάντ.
Σε ένα μήνυμα, ο Σιάντ έγραψε: «Χαριτωμένη Γαλλίδα στο Μαρακές… Είπε ότι θα χαρεί να σε γνωρίσει».
Ο Σιάντ ανέφερε επίσης ότι ο Έπσταϊν του είχε ζητήσει βοήθεια για να βρει μια βοηθό.
Σε ένα email του 2018, ο Σιάντ έγραψε ότι έψαχνε μια «όμορφη νεαρή βοηθό» για τον Έπσταϊν.
Σε ένα άλλο μήνυμα, ο Σιάντ έστειλε μια φωτογραφία μιας γυναίκας, περιγράφοντάς την ως «πολύ ευγενική» και ως κάποια που έχει «δυνατότητες» ως «μοντέλο» ή «βοηθός».
«Πολύ μεγάλη», απάντησε ο Έπσταϊν.
Ο Σιάντ έστελνε επανειλημμένα στον Έπσταϊν φωτογραφίες νεαρών γυναικών που συναντούσε στα ταξίδια του, μερικές από τις οποίες σε προκλητικές πόζες, σύμφωνα με τα αρχεία του Υπουργείου Δικαιοσύνης.
Το όνομα του Σιάντ εμφανίζεται περισσότερες από 2.000 φορές στα αρχεία Έπσταϊν, όπως ανέφερε το BFMTV.
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών