Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάθιου Πέρι: Τι έδειξε η πρώτη ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατό του - Γιατί χρειάζεται «πρόσθετη έρευνα»

Μάθιου Πέρι: Τι έδειξε η πρώτη ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατό του – Γιατί χρειάζεται «πρόσθετη έρευνα»

Στο σπίτι, που βρέθηκε νεκρός ο ηθοποιός, δεν υπήρχαν ναρκωτικά ή παράνομα φάρμακα, αλλά πολλά φάρμακα με ιατρική συνταγή.

Ο ιατροδικαστής της κομητείας του Λος Άντζελες δημοσίευσε την πρώτη του αναφορά για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι.

Ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 54 ετών, το Σάββατο 28 Οκτωβρίου, μέσα στο τζακούζι του σπιτιού του. Ο ξαφνικός θάνατός του έχει βυθίσει στο πένθος το Χόλιγουντ και τους θαυμαστές του.

Όπως αναφέρεται στην έκθεση, η αυτοψία του «Τσάντλερ Μπινγκ» από τα «Φιλαράκια» ολοκληρώθηκε, ωστόσο ο ιατροδικαστής χρειάζεται «πρόσθετη έρευνα» για τον θάνατό του.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατροδικαστή του Λος Άντζελες, σε περιπτώσεις που δεν μπορεί να προσδιοριστεί η αιτία θανάτου κατά τη στιγμή της νεκροψίας, εκδίδεται πιστοποιητικό «αναβολής» μέχρι να ολοκληρωθούν πρόσθετες μελέτες.

Ως τώρα οι Αρχές αναφέρουν πως δεν υπάρχει υποψία εγκληματικής ενέργειας και εξετάζουν τα συνταγογραφούμενα χάπια που βρέθηκαν στο σπίτι του.

Στα αποτελέσματα της αυτοψίας εκκρεμεί η τοξικολογική έκθεση

«Δεν υπήρχαν ναρκωτικά ή παράνομα φάρμακα, αλλά πολλά φάρμακα με ιατρική συνταγή. Οι αρχές βρήκαν αντικαταθλιπτικά, φάρμακα κατά του άγχους και ένα φάρμακο για Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) στο σπίτι», υπογραμμίζουν τα διεθνή ΜΜΕ εν αναμονή των αποτελεσμάτων της τοξικολογικής εξέτασης που ενδεχομένως να ρίξει φως στα αίτια θανάτου του Πέρι.

«Στα αποτελέσματα της αυτοψίας εκκρεμεί η τοξικολογική έκθεση, η οποία μπορεί να διαρκέσει αρκετές εβδομάδες για να ολοκληρωθεί», τονίζει το People.

Η Sun αναφέρει με τη σειρά της, ότι το πρωί του θανάτου του ο Μάθιου Πέρι έπαιζε pickleball με μια φίλη του αν και αισθανόταν αδιαθεσία και κούραση την τελευταία εβδομάδα.

Οι τελευταίες στιγμές του Μάθιου Πέρι

Τις τελευταίες ώρες δόθηκε στη δημοσιότητα και το ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση στις Αρχές για βοήθεια στο σπίτι του λαμπερού ηθοποιού στο Λος Άντζελες.

Ο προσωπικός βοηθός του ήταν αυτός που τον βρήκε αναίσθητο και κάλεσε κατευθείαν το 911. Στο ηχητικό ντοκουμέντο του TMZ, ακούγεται η φράση «rescue 23», δηλαδή ο τοπικός πυροσβεστικός σταθμός αλλά και η λέξη «drowning», το πρώτο στοιχείο για την αιτία θανάτου.

Όταν έφτασαν οι διασώστες στο σπίτι του, βρήκαν τον ηθοποιό μέσα στο τζακούζι χωρίς τις αισθήσεις του. Οι Αρχές σφράγισαν το σπίτι για περαιτέρω έρευνες και διευκρίνισαν ότι δεν βρέθηκαν ναρκωτικά και πως δεν υπάρχουν υποψίες για εγκληματική ενέργεια.

Λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου του Πέρι, οι γονείς του έφτασαν συντετριμμένοι στο σπίτι του γιου τους. Στην πρώτη τους δήλωση ανέφεραν ότι «είμαστε συντετριμμένοι από την τραγική απώλεια του αγαπημένου μας γιου. Ο Μάθιου έδωσε τόση χαρά στον κόσμο τόσο ως ηθοποιός όσο και ως φίλος. Σημαίνατε όλοι τόσα πολλά για αυτόν και εκτιμούμε το τεράστιο κύμα αγάπης».

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024