Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάθιου Πέρι: Δεινός τενίστας ο «Τσάντλερ» - Γιατί το εγκατέλειψε και ασχολήθηκε με την υποκριτική;

Μάθιου Πέρι: Δεινός τενίστας ο «Τσάντλερ» – Γιατί το εγκατέλειψε και ασχολήθηκε με την υποκριτική;

Πώς πήρε την απόφαση να αφήσει πίσω τη μεγάλη του «αγάπη», ενώ όλα έδειχναν ότι ήταν ανερχόμενο ταλέντο - Είχε συμμετάσχει σε μεγάλα τουρνουά, όπως στο Wimbledon και στο US Open

Ολόκληρος ο κόσμος, καλλιτεχνικός και μη, ασχολείται σήμερα με την θλιβερή είδηση του θανάτου του αγαπημένου Τσάντλερ από τα «Φιλαράκια», του Μάθιου Πέρι δηλαδή που έφυγε από τη ζωή το βράδυ του Σαββάτου (28/10) σε ηλικία 54 ετών.

Το πόρισμα για την αιτία του θανάτου ήταν ότι «πνίγηκε στο τζακούζι σπιτιού στο Λος Άντζελες», σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, όπου κλήθηκαν στο σημείο ύστερα από ειδοποίηση ότι υπέστη καρδιακή ανακοπή.

Ο κόσμος της κωμωδίας έχασε έναν από τους σπουδαιότερους εκπρόσωπούς του στο χώρο της ηθοποιΐας. Αλλά ο «Τσάντλερ» δεν είχε μόνο ταλέντο στην υποκριτική αλλά και στο τένις. Η αγάπη του Πέρι για το τένις ξεκίνησε, όντας έφηβος ακόμη στην Οττάβα του Καναδά, όπου δοκίμασε τις δυνάμεις του στο άθλημα και είδε ότι απλά το ‘χε!

«Μεγάλος» τενίστας ήδη από την ηλικία των 13!

Όταν αποκάλυψε το πώς ασχολήθηκε με τον χώρο της ηθοποΐας

Έγινε κορυφαίος παίκτης σε ηλικία μόλις 13 ετών και είχε όνειρα να γίνει επαγγελματίας στο άθλημα, αλλά αναγκάστηκε να το εγκαταλείψει όταν μετακόμισε -μικρός ακόμη- στο Λος Άντζελες.

«Το να σταματήσω το τένις δεν ήταν μια απόφαση που πραγματικά ηθελα να πάρω» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του το 2012. «Ήμουν ένας πολύ καλός τενίστας στην Οττάβα του Καναδά, όταν για παράδειγμα ήμουν στην εθνική κατάταξη. Ύστερα μετακόμισα στο Λος Άντζελες, όταν ήμουν 15 ετών, και όλοι με έβγαλαν νοκ άουτ. Ήμουν πολύ καλός για τον Καναδά. αλλά όχι τόσο για το Λος Άντζελες. Ήταν τρελό. Συνειδητοποίησα λοιπόν ότι δεν θα έπαιζα τένις για τα προς το ζην, για αυτό επέλεξα την υποκριτική» είπε αποκαλύπτοντας πώς επέλεξε να ασχοληθεί τελικά με τον χώρο της ηθοποιΐας.


«Μοιάζει το τένις με την υποκριτική; Δεν μπορώ να δώσω συγκεκριμενη απάντηση. Είναι και τα δύο διανοητικα παιχνίδια. Είναι και τα δύο πολύ βαριά πράγματα στα οποία πρέπει να είσαι επικεντρωμένος. Όταν ήμουν 20 χρονών ήθελα να είμαι καλύτερος από όλους. Τώρα, θέλω απλώς να είναι όλοι επιτυχημένοι» είχε πει.

Ο Μάθιου Πέρι όμως δεν παράτησε ποτέ εντελώς το άθλημα. Συμμετείχε σε τακτική βάση σε μερικά από τα μεγαλύτερα τουρνουά τένις, όπως το Wimbledon και το US Open.

Είχε πάει για ένα δίωρο παιχνίδι λίγες ώρες προτού βρεθεί νεκρός στο τζακούζι του σπιτιού του

Τους τελευταίους μήνες πριν ανακοινωθεί ο χαμός του, έχει καταφέρει να γίνει δεινός παίκτης του Pickleball στο Λος Άντζελες και δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το Σάββατο, λίγες ώρες πριν από τον θάνατό του, είχε συμμετάσχει σε ένα δίωρο παιχνίδι.

Ο κόσμος της υποκριτικής έχασε έναν από τους «γίγαντες» του και το τένις έχασε έναν τεράστιο θαυμαστή και υποστηρικτή.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024