Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάθιου Πέρι: Οι καλύτερες σκηνές του Τσάντλερ Μπινγκ στα «Φιλαράκια»

Μάθιου Πέρι: Οι καλύτερες σκηνές του Τσάντλερ Μπινγκ στα «Φιλαράκια»

Σκηνές και στιγμές απίστευτου γέλιου χάρισε στο τηλεοπτικό κοινό ο Μάθιου Πέρι ως Τσάντλερ Μπινγκ στα «Φιλαράκια».

Θλίψη σκόρπισε στο Χόλιγουντ και στους φίλους της τηλεοπτικής κωμικής σειράς «Φιλαράκια» όπου πρωταγωνιστούσε, ο θάνατος του Μάθιου Πέρι σε ηλικία μόλις 54 ετών. «Είμαστε συντετριμμένοι από τον θάνατο του αγαπημένου μας φίλου Μάθιου Πέρι. Ο Μάθιου ήταν ένας απίστευτα προικισμένος ηθοποιός», ανέφερε μεταξύ άλλων η Warner Bros στο CNNi.

Ο ρόλος του «Τσάντλερ Μπινγκ» θεωρείται από τους πιο δημοφιλείς τηλεοπτικούς χαρακτήρες όλων των εποχών.

Ανάμεσα σε όλη αυτή τη στεναχώρια που γεννάει ο θάνατος του αγαπημένου μας ηθοποιού όμως, έρχονται στο μυαλό μας πολλές από εκείνες τις στιγμές που μας έκανε να γελάσουμε. Γιατί η αλήθεια είναι ότι οι πολλές από τις ατάκες του έγραψαν τηλεοπτική ιστορία.

Η στιγμή που όλοι ανακαλύπτουν ότι Τσάντλερ και Μόνικα είναι ζευγάρι

Στο 14ο επεισόδιο της 5ης σεζόν με τίτλο «The One Where Everybody Finds Out» η Μόνικα και ο Τσάντλερ δεν μπορούν να κρατήσουν για πολύ κρυφό τον δεσμό τους. Είναι τρελά ερωτευμένοι και οι φίλοι τους αρχίζουν να το ανακαλύπτουν ένας- ένας μέσα από κωμικές συμπτώσεις. Τζόι, Ρέιτσελ και Φίμπι παθαίνουν σοκ με τον παράλληλο βίο της Μόνικα και του Τσάντλερ, αλλά η αποκάλυψη προσφέρει πολύ γέλιο.

Η εκδίκηση του Τζόι με όλα τα ρούχα του Τσάντλερ

Στην τρίτη σεζόν επεισόδιο 2, ο Ρος έχει καλέσει τους κολλητούς του σε ένα σημαντικό event για δεινόσαυρους, αλλά ο Τζόι και ο Τσάντλερ έχουν άλλη μία επική μονομαχία. Ο Τσάντλερ έχει πάρει τα εσώρουχα του Τζόι και τον προκαλεί. «Θα σου κάνω το αντίθετο» λέει ο Τζόι και σκάει μύτη με όλα τα ρούχα του Τσάντλερ. Ο Ρος τους περιμένει για να πάνε μαζί στο πάρτι του μουσείου, αλλά το πράγμα δεν ξεκαθαρίζει εύκολα.

Ο νέος καναπές του Ρος και τα «Pivot, Pivot, Pivot»

Στο επεισόδιο με τίτλο «The One With The Cop» της 5ης σεζόν ο Ρος αγοράζει έναν καναπέ. Κάποιος πρέπει να τον βοηθήσει να τον μεταφέρει μέσα στο διαμέρισμά του και ο κλήρος πέφτει στον Τσάντλερ και τη Ρέιτσελ. Ο Ρος έχει φτιάξει σχεδιάγραμμα και οι τρεις τους προσπαθούν να περάσουν τον καναπέ από γωνίες, και να ανέβουν τη σκάλα. Τα πράγματα δεν πάνε καλά, αλλά ο Ρος όπως πάντα επιμένει πόσες φορές ακούσαμε τη λέξη Pivot;

Ο Τσάντλερ, η Μόνικα και η τσούχτρα

Η Μόνικα κάνει ηλιοθεραπεία και ο Τζόι σκάβει μια μεγάλη τρύπα στην άμμο. Ένα δυνατό κύμα σκάει στα πόδια τους και μία τσούχτρα τσιμπάει τη Μόνικα, με αποτέλεσμα να πονά πολύ. Οι γιαγιάδες στο νησί και το National Geographic έχουν την απάντηση για το ποια είναι η αντιμετώπιση του τσιμπήματος από τσούχτρα. Ο Τσάντλερ έκανε αυτό που του είπαν και μετά προσπάθησαν να το περιγράψουν στην υπόλοιπη παρέα.

Το αεροπορικό εισιτήριο για την Υεμένη

Ο Τσάντλερ για να αποφύγει την ενοχλητική πρώην του, Τζάνις, έφτασε σε σημείο να ξοδέψει περισσότερα από 2.000 δολάρια για ένα αεροπορικό εισιτήριο μόνο και μόνο για να της ξεφύγει στο αεροδρόμιο. «Τότε μάλλον θα πάω στην Υεμένη» είπε όταν κατάλαβε ότι όντως θα μπει στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024