Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Όταν ο Μάθιου Πέρι ευχαριστούσε το «πραγματικό φιλαράκι» Τζένιφερ Άνιστον

Όταν ο Μάθιου Πέρι ευχαριστούσε το «πραγματικό φιλαράκι» Τζένιφερ Άνιστον

Ο Μάθιου Πέρι είχε εκφράσει δημόσια την ευγνωμοσύνη του για την Τζένιφερ Άνιστον που κρατούσε επαφή μαζί του για χρόνια μετά τα «Φιλαράκια».

Ήταν τον περασμένο χρόνο που ο αγαπημένος ηθοποιός Μάθιου Πέρι επαινούσε δημόσια την Τζένιφερ Άνιστον για τη συμπαράστασή της για χρόνια μετά το τέλος της δημοφιλούς σειράς τα «Φιλαράκια».

Μιλώντας στην Νταϊάν Σόγιερ, ο Μάθιου Πέρι αποκάλυπτε πέρυσι πως η Τζένιφερ Άνιστον παρέμενε σταθερή φίλη του στα ups και τα downs που περνούσε με τον εθισμό του και την προσπάθειά του να αποτοξινωθεί.

Μέσα στο 2022 ο Μάθιου Πέρι, που άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο στα 54 του χρόνια, είχε μιλήσει ανοιχτά για το πώς η Τζένιφερ Άνιστον είχε κρατήσει σταθερή επαφή μαζί του και τον τσέκαρε όσο περνούσε τις δυσκολίες του.

«Της είμαι πραγματικά ευγνώμων»

«Ήταν αυτή που με προσέγγισε περισσότερο. Ξέρετε της είμαι πραγματικά ευγνώμων για αυτό», σημείωνε ο Μάθιου Πέρι για την Τζένιφερ Άνιστον σε συνέντευξή του τον Οκτώβριο του 2022 με την Diane Sawyer.

Ήταν η Τζένιφερ Άνιστον που του είχε μιλήσει ανοιχτά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της επιτυχημένης κωμικής σειράς τα «Φιλαράκια» όταν είχε αρχίσει να γίνεται εμφανής ο εθισμός του.

«Ξέρουμε ότι πίνεις» φέρεται να του είχε πει η Τζένιφερ Άνιστον, όπως αποκάλυψε η Diane Sawyer για να μιλήσει για εκείνη.

«Ναι, φανταστείτε πόσο τρομακτική ήταν αυτή η στιγμή», σχολίασε από την πλευρά του ο Μάθιου Πέρι.

Σε άλλη του συνέντευξη στο People, ο αγαπημένος ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως στη διάρκεια της σειράς τα «Φιλαράκια» έπαιρνε έως και 55 χάπια Vicodin την ημέρα, με τον Μάθιου Πέρι να φτάνει τα 58 κιλά.

«Δεν ήξερα πώς να σταματήσω. Δεν μπορούσα να σταματήσω γιατί η ασθένεια και ο εθισμός είναι προοδευτικός. Έτσι γίνεται όλο και χειρότερα όσο μεγαλώνεις», σημείωνε χαρακτηριστικά ο Μάθιου Πέρι.

Και ενώ ο αγαπημένος ηθοποιός προσπαθούσε να κρύψει τα σημάδια του εθισμού του από την Τζένιφερ Άνιστον και τους συμπρωταγωνιστές του, όλοι ήξεραν πως πάλευε και, όπως ανέφερε, έκαναν ότι μπορούσαν για να τον βοηθήσουν.

«Έδειχναν κατανόηση και ήταν υπομονετικοί» ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο Μάθιου Πέρι αισθανόταν πως θα μπορούσε να βασιστεί στο σήμα κατατεθέν χιούμορ του για να τον κρατήσει.

«Νόμιζα ότι το να είμαι αστείος όλη την ώρα ήταν ο τρόπος για να τα καταφέρω. Νόμιζα ότι τα «Φιλαράκια» θα τα διόρθωναν όλα. Δεν συνέβη», σημείωνε ο Μάθιου Πέρι που έφυγε από τη ζωή ξαφνικά στα 54 του χρόνια.

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024