Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάθιου Πέρι: Όταν ο «Τσάντλερ» μιλούσε για τον θάνατό του στα «Φιλαράκια» - Οι δυο προφητικές ατάκες

Μάθιου Πέρι: Όταν ο «Τσάντλερ» μιλούσε για τον θάνατό του στα «Φιλαράκια» – Οι δυο προφητικές ατάκες

Ο Μάθιου Πέρι ο ηθοποιός που έγινε γνωστός από τα «Φιλαράκια» και τον ρόλο του «Τσάντλερ Μπινγκ», πέθανε σε ηλικία μόλις 54 ετών

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 54 ετών άφησε ο Μάθιου Πέρι. Όπως αναφέρει το αμερικανικό δίκτυο ΤΜΖ, ο «Τσάντλερ» είχε πάει να παίξει pickleball το πρωί του Σαββάτου (ώρα ΗΠΑ) και όταν γύρισε σπίτι του, έστειλε τον βοηθό του να του κάνει κάποιες δουλειές. Όταν ο βοηθός του γύρισε στο σπίτι μετά από 2 ώρες, τον βρήκε αναίσθητο και κάλεσε τις Αρχές.

Μετά τον θάνατο του οι φανατικοί της σειράς «Φιλαράκια» θυμήθηκαν δύο σκηνές της θρυλικής σειράς που μετά τον θάνατό του αποκτούν πλέον προφητικό χαρακτήρα.

Οι δύο «προφητικές» ατάκες για τον θάνατό του στα «Φιλαράκια»

Η πρώτη είναι στο επεισόδιο όπου πεθαίνει ο κύριος Χεκλς, ο ηλικιωμένος και παράξενος γείτονας που έμενε κάτω από τη Μόνικα και τη Ρέιτσελ. Καθώς μάζευαν τα πράγματά του τα 6 Φιλαράκια, ο Τσάντλερ βρήκε ένα ημερολόγιο που κρατούσε ο Χεκλς, ένα yearbook, και μέσα σε αυτό αντίκρυσε στοιχεία του εαυτού του.

Ο Χεκλς πέθανε μόνος. Τα πράγματά του θα πήγαιναν στα σκουπίδια αν δεν έπαιρναν κάποια οι 6 τους. Κι ο Τσάντλερ ταράχτηκε τόσο από αυτά που διάβασε, που κατέληξε να πει «I’m gonna die alone». Μπορεί στη σειρά να βρήκε τη Μόνικα, αλλά στη ζωή του ο Μάθιου Πέρι πέθανε μόνος. Τόσο μόνος όσο ένιωθε ακόμα και ανάμεσα σε ανθρώπους, σε φίλους.

Η δεύτερη προφητική ατάκα βρίσκεται στο επεισόδιο της 9ης σεζόν όπου είναι καλεσμένη στο τραπέζι των Ευχαριστιών η αδερφή της Ρέιτσελ, η κακομαθημένη Έιμι θέλει να αναλάβει την ανατροφή της Έμμα όταν πεθάνουν η Ρέιτσελ με τον Ρος.

Όμως εκείνοι της εξηγούν πως αν πεθάνουν, θα πάει στη Μόνικα και τον Τσάντλερ. Κυρίως όμως στη Μόνικα, αφού αν πεθάνει κι αυτή, η Έμμα δεν θα μείνει στον Τσάντλερ, αλλά θα πάει στον παππού και τη γιαγιά της. Και ο Τσάντλερ νιώθει πως τον υποτιμούν ως γονέα. Μέχρι που στο τέλος του επεισοδίου δείχνει πως μπορεί να είναι ένας καλός μπαμπάς. Κάποια στιγμή όμως, σπάει το καλό σερβίτσιο της Μόνικα και λέει «Κοίτα να δεις…τελικά θα πεθάνω εγώ πρώτος»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024