Πόλεμος προεδρικών (του Κασσελάκη) με τον Νίκο Φίλη
Αν συμμερίζεται την αναφορά του Στέφανου Τζουμάκα, «τίθεται το ερώτημα, γιατί παραμένει στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ;», διαμηνύουν στον Φίλη - και όχι μόνο
Δεν έμεινε αναπάντηση η αντίδραση του Νίκου Φίλη στην απόφαση Κασσελάκη να διαγράψει τον Στέφανο Τζουμάκα, την οποία ο πρώην υπουργός Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε ως «απαράδεκτη ενέργεια».
Κύκλοι του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολίασαν πως «μάλλον ο Νίκος Φίλης δεν είδε, δεν άκουσε, δεν διάβασε την αναφορά του Στέφανου Τζουμάκα στον ΣΚΑΪ ότι ‘έχει εγκατασταθεί η ολιγαρχία και η διαπλοκή μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ’, στρεφόμενος ευθέως συνολικά εναντίον του κόμματος και των μελών του».
Σημείωσαν δε, χαρακτηριστικά, πως «η επίκληση αυτή του Νίκου Φίλη, ότι η δήλωση του Στέφανου Τζουμάκα αφορούσε πολιτική ή και προσωπική κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, είναι προσχηματική».
Για να διαμηνύσουν προς Φίλη και… πάσα κατεύθυνση εντός κόμμματος: «Αν ο Νίκος Φίλης ή οποιοδήποτε στέλεχος ή μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συμμερίζεται την συγκεκριμένη αναφορά του Στέφανου Τζουμάκα, τίθεται το ερώτημα, γιατί παραμένει στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ;».
«Με ανάρτηση από το Μαϊάμι…»
Σημειώνεται ότι ο Νίκος Φίλης δήλωσε πως «ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε σε μια απαράδεκτη ενέργεια απέναντι στον Στέφανο Τζουμάκα, που βαθαίνει την κρίση στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, «προφανώς, δεν γνωρίζει το καταστατικό και τη δημοκρατική κουλτούρα του κόμματός μας».
Ιδιαίτερα αιχμηρή ήταν η αναφορά του κ. Φίλη και στον τρόπο με τον οποίο έγινε γνωστή η διαγραφή Τζουμάκα, καθώς σημείωσε ότι «με ανάρτηση από το Μαϊάμι, ο κ. Κασσελάκης δείχνει πώς εννοεί την περιβόητη ‘αδιαμεσολάβητη εκπροσώπηση’ των μελών του κόμματος. Δείχνει επίσης πως εννοεί το Συνέδριο, τη διεξαγωγή του οποίου συνεχώς αναβάλλει. Με διαγραφές διαφωνούντων!».
Για να καταλήξει πως «είναι χρέος όλων μας να στηρίξουμε τον Στέφανο Τζουμάκα και να μην επιτρέψουμε τον περαιτέρω εκφυλισμό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ», σχολιάζοντας πως «μια τέτοια εξέλιξη αποτελεί το καλύτερο δώρο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη».
- H Κυπριακή Ομοσπονδία καλεί τον Ολυμπιακό να παίξει στη Λεμεσσό αντί για το ΣΕΦ
- Θρήνος στην κηδεία του 24χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Λούτσα
- «Φως στο Τούνελ»: Αποκαλυπτικά στοιχεία για δύο σκοτεινές υποθέσεις
- «Φαίνεται τόσο υπέροχος» – Ο Τζακ Νίκολσον σε σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά του (και σε τρελή φόρμα)
- Τι είπε ο Σπανούλης για τη μεγάλη νίκη επί της Παρί και τη μεταγραφή του Τζόσεφ
- Κικίλιας: «Η ασφάλεια των επιβατών είναι πρώτα και πάνω από όλα» – Τι είπε για αγρότες και Τσίπρα
- Αλεξανδρούπολη: Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του έπειτα από μέρες αναζήτησης – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Ποιο ChatGPT, έρχεται το… ChatCR7: Τεράστια συμφωνία του Ρονάλντο με εταιρία τεχνητής νοημοσύνης (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442