Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φίλης: Απαράδεκτη ενέργεια Κασσελάκη η διαγραφή Τζουμάκα

Φίλης: Απαράδεκτη ενέργεια Κασσελάκη η διαγραφή Τζουμάκα

«Με ανάρτηση από το Μαϊάμι ο κ. Κασσελάκης δείχνει πώς εννοεί την περιβόητη 'αδιαμεσολάβητη εκπροσώπηση' των μελών του κόμματος», σχολιάζει δηκτικά ο Νίκος Φίλης

Η πρώτη αρνητική αντίδραση (σ.σ. προηγήθηκε η θετική του Πολάκη) στη διαγραφή του Στέφανου Τζουμάκα από τον Στέφανο Κασσελάκη ήρθε από τον Νίκο Φίλη.

Το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Παιδείας, που είχε κάνει – προσωρινή, καθώς φαίνεται – ανακωχή στη δική του κόντρα με τον νέο πρόεδρο του κόμματος, δήλωσε πως «ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε σε μια απαράδεκτη ενέργεια απέναντι στον Στέφανο Τζουμάκα, που βαθαίνει την κρίση στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «προφανώς, δεν γνωρίζει το καταστατικό και τη δημοκρατική κουλτούρα του κόμματός μας».

Έκανε «το καλύτερο δώρο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη»

Ο Νίκος Φίλης υποστηρίζει, μάλιστα, ότι ο Στέφανος Κασσελάκης, «στην ουσία, επιθυμεί τη διαγραφή του αγωνιστή της Δημοκρατίας Στ. Τζουμάκα για την πολιτική κριτική που ασκεί και για όσα είχε αναφέρει την εποχή που διεκδικούσε την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αλλά και προχθές στην Πολιτική Γραμματεία, χωρίς να  λάβει οποιαδήποτε απάντηση».

«Με ανάρτηση από το Μαϊάμι…»

Προσέθεσε δε, πως «με ανάρτηση από το Μαϊάμι, ο κ. Κασσελάκης δείχνει πώς εννοεί την περιβόητη ‘αδιαμεσολάβητη εκπροσώπηση’ των μελών του κόμματος. Δείχνει επίσης πως εννοεί το Συνέδριο, τη διεξαγωγή του οποίου συνεχώς αναβάλλει. Με διαγραφές διαφωνούντων!».

«Είναι χρέος όλων μας να στηρίξουμε τον Στέφανο Τζουμάκα και να μην επιτρέψουμε τον περαιτέρω εκφυλισμό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ», τόνισε ο κ. Φίλης, σημειώνοντας πως «μια τέτοια εξέλιξη αποτελεί το καλύτερο δώρο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024