Νίκος Αμπατιέλος: Υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»
Ο Νίκος Αμπατιέλος, βουλευτής της Α' Πειραιά του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ του κόμματος, διαδέχεται ως υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά τη Διαμάντω Μανωλάκου.
Την υποψηφιότητα του Νίκου Αμπατιέλου ως επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για τον Δήμο Πειραιά, ανακοίνωσε το ΚΚΕ, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε το βράδυ της Τετάρτης.
Στην εκδήλωση ήταν παρών ο Νίκος Σοφιανός του οποίου η υποψηφιότητα ως επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και υποψηφίου δημάρχου για τον Δήμο Αθηναίων έχει ήδη ανακοινωθεί.
Ο Νίκος Αμπατιέλος, βουλευτής της Α’ Πειραιά του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ του κόμματος διαδέχεται ως υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά την Διαμάντω Μανωλάκου, βουλευτή Β’ Πειραιά του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ.
Οι σχετικές ανακοινώσεις έγιναν από την Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και του Γραφείου Τύπου του κόμματος, σε εκδήλωση για τους δημοσιογράφους, που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό.
«Παρών» και ο Δημήτρης Κουτσούμπας
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος συνομίλησε με όλους τους δημοσιογράφους.
«Απέναντι στη διοίκηση Μπακογιάννη είμαστε η μόνη αντιπολίτευση από τη σκοπιά υπεράσπισης των συμφερόντων της Αθηνας» δήλωσε ο Νίκος Σοφιανός.
«Μετά τη σημαντική άνοδο του ΚΚΕ στις εργατικές-λαικές γειτονιές του Πειραιά, δυναμώνουμε τη φωνή των εργαζομένων και στο δήμο του Πειραιά, με πιο δυνατό το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» δήλωσε ο Νίκος Αμπατιέλος.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Άννα Βίσση: Ενθουσιασμένη με τη μετακόμιση στο Αθηνών Αρένα -Τι δηλώνει για την ανακαίνιση
- Έργο προς δημοπράτηση για την ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου Αυλιδείας Αρτέμιδος
- Στην Κρήτη την Τετάρτη εθελοντές για τον εντοπισμό του 33χρονου αγνοούμενου γιατρού
- Alphabet: H μητρική της Google στο κλαμπ των 4 δισ. δολαρίων
- Σέρβος πολίστας τα… έβαλε με Έλληνα διαιτητή: «Υπάρχει θεός και βλέπει»
- Η Περιφέρεια Αττικής υπογράφει την αναθεωρημένη Ευρωπαϊκή Χάρτα για την Ισότητα των Φύλων
- Κως: Στο εδώλιο 40χρονος για ασέλγεια στη 13χρονη κόρη της πρώην συντρόφου του
- Συνελήφθη 53χρονος καταδικασμένος για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 13.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/luke-irving-xqeJbG99nFE-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442