Συνέντευξη στο περιοδικό Gala και στην Μαρία Λεμονιά έδωσε ο Βασίλης Κικίλιας. Ο Υπουργός Τουρισμού και υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία μίλησε για την γνωριμία του με την Τζένη Μπαλατσινού και την πατρότητα.
Στα πιο προσωπικά τώρα, η γνωριμία με την Τζένη Μπαλατσινού μπορείς να πεις ότι άλλαξε την ζωή σου;
Αυτό είναι μια αλήθεια. Μεγάλωσα σε μία μεσοαστική οικογένεια όπου κυριαρχούσε η έννοια της αγάπης και η σκέψη της δημιουργίας της δικής μου οικογένειας υπήρχε πάντα στο μυαλό μου. Ποτέ δεν είχα πει όμως «τώρα είναι η στιγμή». Αυτό έρχεται στην ζωή ξαφνικά, απρόσμενα κι όταν υπάρχουν πραγματικά συναισθήματα. Βρήκα έναν άνθρωπο που με αγαπάει και τον αγαπώ, υπάρχει φροντίδα κι αλληλοσεβασμός. Όλο αυτό ήρθε να ολοκληρωθεί και με την γέννηση του Παναγιώτη.
Η οικογένεια διευρύνθηκε, δεδομένου ότι η Τζένη έχει τρία ακόμα υπέροχα παιδιά, με τα οποία είμαι καλός φίλος. Η σχέση μου με την Τζένη και η δημιουργία οικογένειας με εξέλιξαν ως άνθρωπο, με πήγαν παρακάτω, με έκαναν να ανακαλύψω πτυχές του χαρακτήρα μου που δεν γνώριζα μέχρι πρότινος.
Πόσο, αλήθεια, σε επηρεάζει η Τζένη Μπαλατσινού στην δουλειά σου;
Την ακούω. Θεωρώ ότι αν ακούγαμε περισσότερο τις γυναίκες ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος. Την κυνήγησα πολύ για να είμαστε μαζί κι επομένως περάσαμε πολλές ώρες συζητώντας. Έτσι κατάλαβα πως σκέφτεται, πόσο δοτική είναι, πόσο ολοκληρωμένη άποψη έχει για τα πράγματα. Είναι ωραίο τα ζευγάρια να ανταλλάσσουν απόψεις κι ο ένας να εξελίσσει τον άλλον. Εξάλλου, λόγω της ιδιότητaς μου, η Τζένη επέλεξε να προσαρμόσει πτυχές της ζωής της. Άφησε το κομμάτι της δουλειάς της για εμένα κι αυτό είναι κάτι που το εκτιμώ και της το αναγνωρίζω.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας