Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Καυτός» στα 80 του, ο Χάρισον Φορντ αστειεύεται: «Ήμουν ευλογημένος με αυτό το σώμα»

«Καυτός» στα 80 του, ο Χάρισον Φορντ αστειεύεται: «Ήμουν ευλογημένος με αυτό το σώμα»

«Μου αρέσει να είμαι μεγαλύτερος. Ήταν υπέροχο να είμαι νέος, αλλά θα μπορούσα να έχω πεθάνει και εγώ εξακολουθώ να εργάζομαι, οπότε καταλαβαίνεις» είπε μεταξύ άλλων ο σπουδαίος ηθοποιός στις Κάννες μιλώντας για τη νέα του ταινία Ιντιάνα Τζόουνς αλλά και για την τιμητική διάκριση για το σύνολο του έργου του από τον διεθυντή του Φεστιβάλ.

«Το έχει ακόμα» λένε όλοι στην εικόνα του 80χρονου Χάρισον Φορντ, o οποίος παραμένει φουλ ενεργός χαρίζοντας το ταλέντο του στο κοινό.

Ο Χάρισον Φορντ υποδύθηκε για πρώτη φορά τον Ιντιάνα Τζόουνς στην ταινία «Οι κυνηγοί της χαμένης κιβωτού» του 1981 και εξακολουθεί να έχει κάνει τους θαυμαστές – και τους δημοσιογράφους – να ενθουσιάζονται στις Κάννες πάνω από τέσσερις δεκαετίες αργότερα.

Σε μια συνέντευξη Τύπου για την τελευταία ταινία του Φορντ με τον Τζόουνς, Indiana Jones, Dial of Destiny, «Το καντράν του πεπρωμένου», μια ζωηρή δημοσιογράφος σηκώθηκε όρθια για να πει στον Φορντ ότι εξακολουθεί να τον βρίσκει «καυτό».

Στη συνέχεια ανέφερε ακόμη και μια σκηνή χωρίς πουκάμισο στην τελευταία του ταινία που υποδύεται τον ατίθασο αρχαιολόγο.

«Είμαι ευλογημένος που έχω αυτό το σώμα» αστειεύτηκε ο 80χρονος Φορντ. «Ευχαριστώ που το πρόσεξες».

Δείτε το βίντεο

Όταν ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου γιατί ήταν η τελευταία φορά που ο Φορντ φόρεσε το καπέλο του Τζόουνς, ο ογδοντάχρονος αστειεύτηκε: «Δεν είναι προφανές;».

Και πρόσθεσε: «Πρέπει να καθίσω και να ξεκουραστώ λίγο. Αγαπώ τη δουλειά και αγαπώ αυτόν τον χαρακτήρα και αγαπώ ό,τι έφερε στη ζωή μου».

Στη συνέχεια όμως ο Ford επανέλαβε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πόσο πολύ αγαπάει τη δουλειά. «Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος με την ηλικία», είπε. «Μου αρέσει να είμαι μεγαλύτερος. Ήταν υπέροχο να είμαι νέος, αλλά θα μπορούσα να έχω πεθάνει και εγώ εξακολουθώ να εργάζομαι, οπότε καταλαβαίνεις».

Στον σταρ απονεμήθηκε επίσης τιμητικός Χρυσός Φοίνικας στο Φεστιβάλ των Καννών.

Πριν από την πρεμιέρα της προβολής της ταινίας Indiana Jones, Dial of Destiny, το φεστιβάλ έπαιξε ένα sizzle reel με τον Φορντ ως «Ίντι», τον οποίο ο 80χρονος υποδύεται από τα 37 του χρόνια.

«Είμαι πολύ συγκινημένος, είμαι πολύ συγκινημένος από αυτό», δήλωσε ο Φορντ στην πρεμιέρα. «Λένε ότι όταν είσαι έτοιμος να πεθάνεις βλέπεις τη ζωή σου να περνάει μπροστά από τα μάτια σου, και εγώ μόλις είδα τη ζωή μου να περνάει μπροστά από τα μάτια μου».

Ο Φορντ συνέχισε ευχαριστώντας τη σύζυγό του, Καλίστα Φλόκχαρτ, η οποία βρισκόταν στο πλήθος.

«Η ζωή μου είναι δεμένη με την υπέροχη σύζυγό μου, η οποία έχει υποστηρίξει το πάθος μου και τα όνειρά μου, και είμαι ευγνώμων» είπε.

Ο Φορντ και η Φλόκχαρτ είναι παντρεμένοι από το 2002.

Μετά το θερμό χειροκρότημα του κοινού, στο οποίο συμμετείχαν η Karlie Kloss, η Gemma Chan και ο πρωταγωνιστής του «Stranger Things» Charlie Heaton, ο Φορντ, η Φλόκχαρτ ο Μαντς Μίκλεσεν και οι υπόλοιποι ηθοποιοί κατευθύνθηκαν στο Carlton Beach για ένα after party.

Επίσης, το γύρο του πάρτι έκανε και το αφεντικό της Disney, ο Bob Iger.

Η πρωταγωνίστρια Phoebe Waller-Bridge, η οποία συμπρωταγωνιστεί στην ταινία, έκανε μια σπάνια εμφάνιση με τον επί χρόνια φίλο της, τον σκηνοθέτη του «The Banshees of Inisherin», Martin McDonagh.

Η ηθοποιός του «Fleabag» εθεάθη να συνομιλεί και να καπνίζει στο τμήμα VIP. Πολύ γαλλικό!

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024