Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Φωτιά» στις φήμες για νέα σχέση μετά τον χωρισμό με τον Στάθη Σχίζα

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Φωτιά» στις φήμες για νέα σχέση μετά τον χωρισμό με τον Στάθη Σχίζα

Όλη η αλήθεια

Η κάμερα πρωινής εκπομπής, συνάντησε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά την συνέντευξή της στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Λιάγκα και παραχώρησε μερικές δηλώσεις οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί του Σαββάτου.

Η ίδια, λοιπόν, αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά της σχέδια, αλλά και στα επαγγελματικά της πλάνα γενικότερα, απάντησε και στην Ελισάβετ Σπανού, η οποία έκανε κάποια αιχμηρά σχόλια για την ίδια και τον χωρισμό της με τον Στάθη Σχίζα, ενώ μίλησε και για την κατάσταση της προσωπικής της ζωής σε αυτή τη φάση, λίγο διάστημα μετά την μετακόμιση στο νέο της σπίτι.

Η αποκάλυψη της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για την προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό με τον Σχίζα

«Ήμουν καλεσμένη, περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Εντάξει, πιο πολύ συνέντευξη θα πω ότι ήταν αυτό το κάλεσμα. Εγώ δεν το είδα σαν δοκιμαστικό. Γενικά συμπαθώ πάρα πολύ τον Γιώργο και τον εκτιμώ πάρα πολύ. Θα ήθελα κάποια στιγμή να συνεργαστούμε, ανεξάρτητα από αυτήν την εκπομπή και είμαι ανοιχτή σε οτιδήποτε προκύψει από εδώ και πέρα. Σίγουρα το μαγαζί μου είναι η βασική μου δουλειά που δεν την αφήνω ποτέ. Από εκεί και πέρα κάτι το οποίο είναι ταιριαστό σε εμένα και στα θέλω μου.. οκ, γιατί όχι; Αλλά δεν το κυνηγάω ούτε το επιδιώκω» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια απάντησε στις δηλώσεις της Ελισάβετ Σπανού: «Δεν μου αρέσει να πω γι’ αυτές τις δηλώσεις καθόλου. Τα βλέπω ελάχιστα ή μου τα λένε συνήθως. Ο καθένας μπορεί να έχει την δική του άποψη, εγώ κρατάω ότι είμαι καλά εγώ, το ότι κρίνω εγώ τι είναι σωστό για εμένα. Οι άλλοι μπορεί να με κρίνουν κι αυτοί ελεύθερα σίγουρα, δημοκρατία έχουμε, αλλά από εκεί και πέρα προτιμώ να κρατάω την άποψη των δικών μου ανθρώπων και του εαυτού μου».

Όσον αφορά στα προσωπικά της, εξήγησε: «Πω πω πω είναι πάρα πολύ νωρίς εννοείται να προχωρήσω στην προσωπική ζωή μου και είναι και πολύ νωρίς να μου κάνεις αυτήν την ερώτηση. Σίγουρα ποτέ δεν ξέρεις, αλλά είναι πολύ νωρίς. Προς το παρόν εγώ ασχολούμαι πάρα πολύ με τα επαγγελματικά μου και πολλές φορές όταν είσαι σε μία σχέση, βάζεις προτεραιότητα τη σχέση σου και αφήνεις λίγο πίσω το επαγγελματικό κομμάτι, οπότε τώρα έχω κάνει focus στο μαγαζί μου, στα ρούχα, στα μαγιό μου, στα τηλεοπτικά μου. Δεν είμαστε τσακωμένοι με τον Στάθη. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Είναι ένας άνθρωπος που έχει υπάρξει στην ζωή μου πολύ έντονα, με πολύ έντονα συναισθήματα και σε κάθε περίπτωση κρατώ μόνο τα καλά».

Δείτε όσα είπε

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024