Εκτός πλατό της εκπομπής της, ήταν για λίγο η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία κατά την επιστροφή της στον «αέρα» δικαιολογήθηκε, λέγοντας τα δυσάρεστα νέα που έμαθε.
Με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή, η παρουσιάστρια είπε στο τηλεοπτικό κοινό, ότι μία πολύ αγαπημένη γυναίκα που γνώριζε, έφυγε από τη ζωή και δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της.
Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Χίλια συγγνώμη που ήμουν απούσα. Με ενημέρωσαν ότι έφυγε μια πολύ αγαπημένη μου γυναίκα από τη ζωή και προσπάθησα λίγο να το διαχειριστώ. Θα προσπαθήσω να συνεχίσουμε κανονικά γιατί είμαστε επαγγελματίες».
Δείτε το απόσπασμα
Λίγο νωρίτερα, η παρουσιάστρια είχε ενημερωθεί on air για το τροχαίο που είχε το αγαπημένο της πρόσωπο: «Παιδιά με συγχωρείτε, δεν έχει γίνει κάτι, απλά έμαθα για έναν δικό μου άνθρωπο ότι χτύπησε πριν από λίγο στην περιοχή της Βούλας με τρίκυκλο, με πήραν γιατί είχε το τηλέφωνό μου στο κινητό του η αστυνομία και είναι σε κρίσιμη κατάσταση και έχω ταραχθεί λίγο μέχρι να μάθω λεπτομέρειες. Γι’ αυτό με βλέπετε έτσι».
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας