Την προετοιμασία της για το αυριανό ματς με τον Λεβαδειακό στην Αγιά Σοφιά ολοκλήρωσε η ΑΕΚ.
Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται την ομάδα της Λιβαδειάς στην Opap Arena, με τον Ματίας Αλμέιδα να… πονοκεφαλιάζει ευχάριστα.
Η ΑΕΚ θα παραταχθεί πάνοπλη κόντρα στον Λεβαδειακό, καθώς άπαντες είναι ετοιμοπόλεμοι. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Γιώργος Τζαβέλλας, παρόλο που αντιμετώπισε έναν μικρο-τραυματισμό στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.
Ουσιαστικά, από την «κιτρινόμαυρη» αποστολή απουσιάζει μονάχα ο Πάολο Φερνάντες, που παραμένει στα πιτς.
Ο Τζέιμς Νάναλι αναδεικνύεται για πρώτη φορά MVP στην GBL χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση του στην εντός έδρας νίκη της ΑΕΚ επί του Ηρακλή για την 22η αγωνιστική.
Ο προπονητής της Λίγκα Ντε Κίτο του Εκουαδόρ, Τιάγκο Νούνες εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μαζί με τον γιο του και παρέθεσε μία συγκλονιστική ομιλία για το σύνδρομο Down.