Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλη νίκη της Γιουνάιτεντ στο «Έλαντ Ρόουντ» (2-0)

Μεγάλη νίκη της Γιουνάιτεντ στο «Έλαντ Ρόουντ» (2-0)

Με τους Ράσφορντ και Γκαρνάτσο να βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 της Λιντς, μειώνοντας έτσι την διαφορά από την κορυφή στους πέντε βαθμούς.

Μάρκους Ράσφορντ εσύ σούπερ σταρ.

Με τον Άγγλο στράικερ να βρίσκει δίχτυα για ακόμη ένα ματς, ανοίγοντας τον δρόμος προς την νίκη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγύρισε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Λιντς με 2-0, μειώνοντας έτσι την διαφορά από την πρωτοπόρο Άρσεναλ στους πέντε βαθμούς.

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χανγκ, «χτύπησε» στο τελευταίο δεκάλεπτο με σκόρερ τους Ράσφορντ και Γκάρνάτσο παίρνοντας έτσι ένα τρίποντο… χρυσάφι εν όψει της συνέχειας.

Το πρώτο μέρος δεν είχε γκολ, με την Λιντς να δείχνει πάντως καλύτερη εικόνα (οι παίκτες της κέρδισαν τις περισσότερες μονομαχίες) και να αγγίζει το γκολ σε 2-3 περιπτώσεις με κυριότερο εκφραστή των επιθετικών προσπαθειών της τον Μπρούνο Φερνάντες.

Το σκηνικό στο τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης άλλαξε άρδην, με την Γιουνάιτεντ να μετουσιώνει την κυριαρχία της σε γκολ στο 80′.

Πιο συγκεκριμένα σε μία φάση που ο Ζάμπιτσερ βρήκε με μακρινή μπαλιά τον Σο και εκείνος έβγαλε έξοχη σέντρα από τα αριστερά, για να πεταχθεί στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας ο Ράσφορντ και να πιάσει την κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Μελιέ.

Το τελικό 2-0 για τους φιλοξενούμενους διαμόρφωσε ο Γκαρνάτσο στο 85′.

ΛΙΝΤΣ: Μελιέ, Έιλινγκ, Κοχ, Βέμπερ, Φίρπο, Μακένι (86′ Γκρίνγουντ), Άνταμς, Σάμερβιλ, Χάρισον (73′ Άρονσον), Νιόντο, Μπάμφορντ (58′ Ρουτέρ)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Νταλότ (73′ Γουάν-Μπισάκα), Μαγκουάιρ, Σο, Μαλάσια (61′ Μαρτίνες), Φρεντ, Ζάμπιτσερ, Σάντσο (61′ Γκαρνάτσο), Φερνάντες, Ράσφορντ (91′ Ελάνγκα), Βέγκχορστ

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024