Η Άντζελα Γκερέκουμίλησε για την μεγάλη απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε το προηγούμενο διάστημα.
Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς» αναφέρθηκε στον μεγάλο έρωτα της ζωής της.
«Σε κάθε τι μεγάλο που έκανα στη ζωή μου, δηλαδή με μεγάλη αλλαγή, όπως ήταν αυτή της πολιτικής, ο Τόλης ήταν αυτός που μου έλεγε “πήγαινε, προχώρα”. Ήταν τεράστιο το πλήγμα που δέθηκε στην ψυχή του. Ο Τόλης ήταν και είναι, γιατί πάντα υπάρχει, τόσο αγνός, ένα παιδί στην ψυχή. Τη φωνή του Τόλη, όποτε την άκουγα, δάκρυζα. Ήμουν ερωτευμένη πλατωνικά μαζί του, με τη φωνή του, με τη χροιά του. Παντρευτήκαμε το ’96 και μου είπε “θέλω να ξανατραγουδήσω”. Θα μπορούσε άνετα να το ανταγωνιστεί το πιο σκοτεινό θρίλερ, αυτό που έζησε ο Τόλης στη ζωή του», λέει η Άντζελα Γκερέκου στο τρέιλερ της εκπομπής.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας