Ο Γκριν μίλησε για πρώτη φορά για το γεγονός σε συνέντευξη Τύπου στο Σαν Φρανσίσκο τονίζοντας τα εξής:
«Αρχικά, είμαι λάθος γι’ αυτά που έκανα. Απολογήθηκα στον Τζόρνταν Πουλ και στην οικογένειά του, πρόκειται για τεράστια ντροπή για εμένα, αλλά και για την ομάδα που πρέπει να ασχοληθεί με αυτή την κατάσταση. Η οικογένειά του είδε το video, η μητέρα του, ο πατέρας του. Ξέρω πως θα ένιωθε η δική μου μητέρα αν έβλεπε κάτι παρόμοιο», ήταν τα πρώτα λόγια του έμπειρου φόργουορντ, που παραδέχθηκε πως όλη η ευθύνη βαραίνει τους δικούς του ώμους.
Η απόφαση του Γκριν είναι να αποχωρήσει από την καθημερινότητα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς για άγνωστο χρονικό διάστημα. Ο ίδιος υποστήριξε ότι θέλει να είναι ενεργός/διαθέσιμος στην πρεμιέρα με τους Λος Άντζελες Λέικερς για να πάρει το δαχτυλίδι του περσινού πρωταθλήματος, ωστόσο ουδείς γνωρίζει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα τις επόμενες ημέρες.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Αντιπροσωπεία των παικτών της ΠΑΕ Ολυμπιακός επισκέφθηκε το Παιδιατρικό Τμήμα του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και μοίρασε δώρα και κράτησε ομόρφη παρέα στους μικρούς ασθενείς που νοσηλεύονται.