Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπορούσια Ντόρτμουντ – Μπάγερν Μονάχου 2-2: Δεν σηκώνουν κεφάλι οι Βαυαροί

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Μπάγερν Μονάχου 2-2: Δεν σηκώνουν κεφάλι οι Βαυαροί

Τι και αν βρέθηκε μπροστά με 2-0 χάρη στα γκολ των Γκορέτσκα και Σανέ, η Μπάγερν Μονάχου δεν κατάφερε να κάνει δικό της το πρώτο «Klassiker» της σεζόν, βλέποντας την Ντόρτμουντ να βρίσκει το γκολ της ισοφάρισης στο 94′.

Το πρώτο «Klassiker» της σεζόν ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την Μπορούσια Ντόρτμουντ ήταν απλά… απολαυστικό. Οι Βεστφαλοί βρέθηκαν πίσω στο σκορ με δύο γκολ διαφορά, ωστόσο οι παίκτες του Έντιν Τέρζιτς δεν το έβαλαν κάτω και με γκολ στο 90+4′ έκαναν το 2-2.

Μια νίκη στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος για το σύνολο του, Τζούλιαν Νάγκελσμαν με τους Βαυαρούς να βρίσκονται πλέον στο -1 από την κορυφή, έχοντας όμως ένα ματς περισσότερο.

Διαβάστε επίσης: Η βαθμολογία της Superleague: Ανέβηκε στη δεύτερη θέση ο Βόλος

Τα πρώτα λεπτά του ματς είχαν αρκετά καλό ρυθμό, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω, ωστόσο οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες.

Αυτοί που κατάφεραν να προηγηθούν ήταν οι φιλοξενούμενοι στο 33′. Ο Μουζιάλα πήρε την μπάλα αριστερά της περιοχής, ενώ καλυπτόταν από τον Σλότερμπεκ, την μοίρασε εκτός περιοχής στον Γκορέτσκα, ο οποίος με σουτ νίκησε τον Μέιερ.

Οι Βαυαροί, οι οποίοι έκαναν τα απολύτως απαραίτητα διπλασίασαν τα τέρματά τους. Στο 53′ ο Σανέ έκανε το σουτ εκτός περιοχής, ο Μέιερ βρήκε την μπάλα, δεν μπόρεσε να διώξει και έγινε το 2-0.

Ο Τέρζιτς, ανακάτεψε την… τράπουλα με τις αλλαγές να βοηθούν αισθητά και την Ντόρτμουντ να μειώνει στο 74′ με τον Μουκοκό. Λίγο πριν από το φινάλε, οι παίκτες του Τέρζιτς έφεραν το ματς στα ίσα. Πίεσαν τους Βαυαρούς, ο Σλότερμπεκ έκανε το γέμισμα από τα δεξιά και ο Μοντέστ από κοντά με το κεφάλι στο 90+4′ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Μέιερ, Σλότερμπεκ, Χούμελς (46′ Βολφ), Ζίλε, Γκερέιρο, Τσαν, Όζτσαν (54′ Αντεγέμι), Μπέλινχαμ, Μάλεν (70′ Μοντέστ), Μουκοκό (89′ Αζάρ), Μπραντ

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Παβάρ, Ουπαμεκανό, Ντε Λιχτ (62′ Μαζραουί), Ντέιβις (46′ Στάνισιτς), Ζάμπιτσερ (46′ Κίμιχ), Γκορέτσκα, Σανέ, Μουσιάλα, Γκνάμπρι (46′ Κομάν), Μανέ (82′ Τσούπο Μότινγκ)

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024