Μπορούσια Ντόρτμουντ – Μπάγερν Μονάχου 2-2: Δεν σηκώνουν κεφάλι οι Βαυαροί
Τι και αν βρέθηκε μπροστά με 2-0 χάρη στα γκολ των Γκορέτσκα και Σανέ, η Μπάγερν Μονάχου δεν κατάφερε να κάνει δικό της το πρώτο «Klassiker» της σεζόν, βλέποντας την Ντόρτμουντ να βρίσκει το γκολ της ισοφάρισης στο 94′.
Το πρώτο «Klassiker» της σεζόν ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την Μπορούσια Ντόρτμουντ ήταν απλά… απολαυστικό. Οι Βεστφαλοί βρέθηκαν πίσω στο σκορ με δύο γκολ διαφορά, ωστόσο οι παίκτες του Έντιν Τέρζιτς δεν το έβαλαν κάτω και με γκολ στο 90+4′ έκαναν το 2-2.
Μια νίκη στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος για το σύνολο του, Τζούλιαν Νάγκελσμαν με τους Βαυαρούς να βρίσκονται πλέον στο -1 από την κορυφή, έχοντας όμως ένα ματς περισσότερο.
Διαβάστε επίσης: Η βαθμολογία της Superleague: Ανέβηκε στη δεύτερη θέση ο Βόλος
Τα πρώτα λεπτά του ματς είχαν αρκετά καλό ρυθμό, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω, ωστόσο οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες.
Αυτοί που κατάφεραν να προηγηθούν ήταν οι φιλοξενούμενοι στο 33′. Ο Μουζιάλα πήρε την μπάλα αριστερά της περιοχής, ενώ καλυπτόταν από τον Σλότερμπεκ, την μοίρασε εκτός περιοχής στον Γκορέτσκα, ο οποίος με σουτ νίκησε τον Μέιερ.
Οι Βαυαροί, οι οποίοι έκαναν τα απολύτως απαραίτητα διπλασίασαν τα τέρματά τους. Στο 53′ ο Σανέ έκανε το σουτ εκτός περιοχής, ο Μέιερ βρήκε την μπάλα, δεν μπόρεσε να διώξει και έγινε το 2-0.
Ο Τέρζιτς, ανακάτεψε την… τράπουλα με τις αλλαγές να βοηθούν αισθητά και την Ντόρτμουντ να μειώνει στο 74′ με τον Μουκοκό. Λίγο πριν από το φινάλε, οι παίκτες του Τέρζιτς έφεραν το ματς στα ίσα. Πίεσαν τους Βαυαρούς, ο Σλότερμπεκ έκανε το γέμισμα από τα δεξιά και ο Μοντέστ από κοντά με το κεφάλι στο 90+4′ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Μέιερ, Σλότερμπεκ, Χούμελς (46′ Βολφ), Ζίλε, Γκερέιρο, Τσαν, Όζτσαν (54′ Αντεγέμι), Μπέλινχαμ, Μάλεν (70′ Μοντέστ), Μουκοκό (89′ Αζάρ), Μπραντ
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Παβάρ, Ουπαμεκανό, Ντε Λιχτ (62′ Μαζραουί), Ντέιβις (46′ Στάνισιτς), Ζάμπιτσερ (46′ Κίμιχ), Γκορέτσκα, Σανέ, Μουσιάλα, Γκνάμπρι (46′ Κομάν), Μανέ (82′ Τσούπο Μότινγκ)
- Τα υπογκρούπ για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό σε Europa και Conference League
- Ο Ρόδρι πήρε από τον Ινφαντίνο τα πρώτα δαχτυλίδια για την κατάκτηση του Μουντιάλ (pics)
- Τραγωδία στην Ισπανία μετά το Μουντιάλ: 13χρονος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών!
- Μαθαίνουν αντιπάλους στην Ευρώπη Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός
- «Μύθος» ο Γιαμάλ στα 19 του: Το ασύλληπτο επίτευγμα του σούπερ σταρ της Ισπανίας (pics)
- «Έσπασε» ο Σκαλόνι μετά τον χαμένο τελικό: «Πονάει η ψυχή μου…» (vid)
- Κουτλουάι: «Δεν κατάλαβα γιατί ο Όσμαν πήγε στον ΠΑΟΚ» (vid)
- Φοβερά λόγια του Φεράν Τόρες: «Το γκολ το έβαλαν 47 εκατομμύρια Ισπανοί όχι εγώ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)


















![Μία εικόνα, χίλιες λέξεις: Τα δάκρυα του Μέσι μετά τον χαμένο τελικό της Αργεντινής [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/2026-07-19T223643Z_61840975_UP1EM7J1QLF9R_RTRMADP_5_SOCCER-WORLDCUP-ESP-ARG-315x220.jpg)





![Μαδρίτη – Μπουένος Άιρες: Το κοντράστ συναισθημάτων στα πρόσωπα των οπαδών τη στιγμή του γκολ [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Gemini_Generated_Image_kjwoqikjwoqikjwo-315x220.png)








![Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-308-315x220.jpg)






























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442