Το χρηματοδοτικό πλαίσιο της νέας προγραμματικής περιόδου και οι ευκαιρίες για την Τοπική Αυτοδιοίκηση
Η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα που απευθύνεται στους Δήμους της Περιφέρειας Αττικής για τα : «Χρηματοδοτικά Προγράμματα της Νέας Προγραμματικής Περιόδου 2021-2027 και τις ευκαιρίες για τους ΟΤΑ A΄βαθμού».
Στόχος της Ημερίδας είναι η έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση και προετοιμασία των Ο.Τ.Α., για την αποτελεσματική αξιοποίηση των χρηματοδοτικών πηγών και εργαλείων της επόμενης Προγραμματικής Περιόδου.
Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 5 Μαΐου 2022 στην πόλη της Αθήνας και θα την παρακολουθήσουν αιρετά στελέχη της Πρωτοβάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Δήμαρχοι, αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι ΔΕΥΑ, κ.λπ.).
Τις εργασίες της Ημερίδας θα χαιρετίσουν, ο Διευθύνων Σύμβουλος και ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Σπύρος Σπυρίδων και Δημήτρης Μαραβέλιας, αντίστοιχα, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κωνσταντίνος Μπακογιάννης, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Αττικής και Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και Εκπρόσωπος της Κ.Ε.Δ.Ε.
Στις εργασίες της Ημερίδας θα παραβρεθεί επίσης και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλης Σταυριανουδάκης.
Οι εργασίες της Ημερίδας θα μεταδοθούν ζωντανά από τον σύνδεσμο :
Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της ημερίδας:
https://www.eetaa.gr/anakoinoseis/20220504_programma_hmeridas.pdf
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ
- Lloyd’s List: Μαρινάκης και Αγγελικούση στην κορυφή – 17 Έλληνες στο top 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)



















































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)



















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442