Ο Μπουκουράν πάει στο σπίτι της Πένης και συναντά τον Άλφρεντ. Γνωρίζονται …πάρα πολύ καλά και η Πένη μένει άναυδη
Tίτλος επεισοδίου: «Μουσαφιραίοι»
Η Λίζα με τον Αλφρεντ επιστρέφουν στο σπίτι, αλλά μαζί με αυτούς καταφτάνει και η θεία Παυλίνα Γκεγκελέκου με τη Γιορντάνκα, για να διευθετηθεί το ζήτημα του οικοπέδου.
Μόνο η Πένη, ο Λυκούργος και η επιστήθια φίλη της Πένης, η Κλαίρη, γνωρίζουν ότι ο Άλφρεντ είναι Αλβανός.
Όλοι οι άλλοι στο Κουδουνάρι πιστεύουν ότι είναι Άγγλος αριστοκράτης και το επώνυμο του είναι Ντόρτσεστερ.
Το πρόβλημα γίνεται δέκα φορές πιο δύσκολο όταν οι γονείς του Άλφρεντ φεύγουν κυνηγημένοι από το σπίτι του υπουργού Παραζάνα και μην έχοντας κάποιο ασφαλέστερο μέρος να μείνουν, καταφεύγουν στο σπίτι του Λυκούργου.
Τι θα γίνει όταν η Πένη ανακαλύψει ότι ο πατέρας του Άλφρεντ, δεν είναι άλλος από τον Μπουκουράν;
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας