ΑΕΚ – Με -1 ή -2 βαθμούς κινδυνεύει η Ένωση
Η ΑΕΚ κινδυνεύει με αφαίρεση ενός ή δύο βαθμών για τις οφειλές της σε πρώην παίκτες και μέλη της ομάδας μετά την εκδίκαση από τον Αθλητικό Δικαστή.
Ο Αθλητικός Δικαστής εκδίκασε τις υποθέσεις της Ένωσης με τις μη διακανονισμένες συμφωνίες, με την απόφαση να αναμένεται την Παρασκευή (7/1) ελέω και της αργίας των Φώτων.
Η ΑΕΚ παρουσίασε τις αποδείξεις πληρωμής του Βαγγέλλη Αγγέλου, κάτι που σημαίνει πως παραμένουν ανοιχτές οι υποθέσεις των Γιόνας Ματσιούλις και Ματ Λοτζέσκι και ελλοχεύει ο κίνδυνος για αφαίρεση ενός ή δύο βαθμών.
Για τον Λιθουανό, οι κιτρινόμαυροι υποστηρίζουν πως έχει εξοφληθεί από τη σεζόν 2020-21 και ότι το ποσό που παρουσιάζεται δεν αφορά μόνο την περσινή χρονιά, ενώ για τον Αμερικανό θα καταφύγουν σε προσφυγή, θεωρώντας πως ο παίκτης δεν τήρησε την υπόσχεσή του.
- Η Premier League αποθέωσε τον Κωστούλα για το καταπληκτικό γκολ (vid)
- Μπράιτον – Μπόρνμουθ 1-1: Ο Κωστούλας έσωσε τους «γλάρους» με απίθανο γκολ (vid)
- Ασύλληπτο γκολ με ψαλιδάκι από τον Κωστούλα! (vid)
- Λάτσιο – Κόμο 0-3: Σαρωτική στη Ρώμη η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγκας
- Τζόουνς: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο μας»
- Australian Open 2026: Όλοι οι χορηγοί του Slam και η πραγματική αξία των συμφωνιών
- Χοκς – Μπακς 110-112: Νίκη – ανάσα στην Ατλάντα με «διπλό» Αντετοκούνμπο (vid)
- Αναστασίου: «Χρειαζόμαστε ενίσχυση – Kάθε ματς είναι κρίσιμο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442