Μαρία Βοσκοπούλου – Πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον Τόλη – Φωτογραφία από το σπίτι της
Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου, δημοσίευσε μια φωτογραφία από το σπίτι της
Η Μαρία Βοσκοπούλου περνάει τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον αγαπημένο της μπαμπά, ωστόσο στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της.
Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου, δημοσίευσε μια φωτογραφία από το σπίτι της, στην οποία βλέπουμε το εντυπωσιακό δέντρο της.
Η Μαρίας Βοσκοπούλου, που ασχολείται πλέον με την υποκριτική πρωταγωνιστώντας στην τηλεοπτική σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» πέρα από το δέντρο της, μας έδειξε και την υπέροχη θέα από το σπίτι της.
Δείτε την ανάρτηση
- Τουρκία: Επτά αστυνομικοί τραυματίες σε μάχη με τζιχαντιστές του ΙΚ
- Η επιστήμη μίλησε: Η κοτόσουπα είναι το old time classic «φάρμακο»
- Καιρός: Τοπικές βροχές τη Δευτέρα – Έρχονται καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την παραμονή Πρωτοχρονιάς
- Με τη μεγάλη εξουσία έρχεται η μεγάλη ανασφάλεια – Γιατί τα ισχυρότερα κράτη φοβούνται περισσότερο;
- Horses: 50 χρόνια μετά την κυκλοφορία του το άλμπουμ της Πάτι Σμιθ ακούγεται ακόμα «επικίνδυνα ζωντανό»
- Ερωτικά σε κρίση; Οι δύο συνήθειες που μπαίνουν εμπόδιο στις σχέσεις
- Λίντια Φέρτσάιλντ: Όταν το DNA λέει ψέματα – Η σπάνια περίπτωση χιμαιρισμού που μπέρδεψε τη Δικαιοσύνη
- Τι κρατάει χαμηλά την παραγωγικότητα: Οι 10 +1 πληγές που βαθαίνουν το χάσμα ΕΕ-ΗΠΑ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 28.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jerry-zhang-1mBXWoGoI-s-unsplash-315x220.jpg)






























































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442