Λίαμ Άιρλαντ – Είναι ελεύθερος στην προσωπική του ζωή ο γοητευτικός ηθοποιός;
Ο νέος πρωταγωνιστής από το σίριαλ «Η Γη της Ελιάς» βρέθηκε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι και έδωσε το μεγαλύτερο spoiler της σειράς
Ο Λίαμ Αϊρλαντ μίλησε στην Σίσσυ Χρηστίδου και μίλησε για την προσωπική του ζωή, τον ρόλο του στην «Γη της Ελιάς» και ένα spoiler που μας ξάφνιασε.
Αρχικά αποκάλυψε πως είναι ελεύθερος στην ζωή και ξεκίνησε και ένα αστείο προξενιό ανάμεσα στον ηθοποιό και την Ελένη Βουλγαράκη!
Ποιος είναι όμως ο Λίαμ Άιρλαντ;
«Ήμουν στην Αγγλία και γύρισα λόγω COVID και ταυτόχρονα μου προέκυψε αυτή η δουλειά», είπε ο 24χρονος Λιαμ.
«Έχω μια πολύ δεμένη σχέση με την μητέρα μου. Μας περνούσε πολλά μηνύματα και μας μιλούσε συνέχεια για τον πατέρα μου (ο οποίος πέθανε όταν ο Λίαμ ήταν μικρός), για αυτό την αγαπώ κάθε μέρα».
«Ήρθα 6 ετών στην Ελλάδα, δυσκολεύτηκα να μάθω την γλώσσα. Πήγα σε αγγλικό σχολείο, που είχε μάθημα θεάτρου. Εκεί αγάπησα το θέατρο και ξαναγύρισα στην Αγγλία για σπουδές. Μετά γύρισα στο Ρέθυμνο, όπου μένουμε για να κάνω έκπληξη στην μητέρα μου, αλλά είχε φύγει για την Αθήνα και έμεινα 6 μήνες στην Κρήτη μόνος μου!»
«Ο Ανδρέας Γεωργίου μου έστειλε μήνυμα, μέσω κοινών φίλων. Έκανα δοκιμαστικό και ήθελα να κάνω κάτι στα ελληνικά»
Ο Στέφανος Καπερνάρος και τα κοινά στοιχεία με τον ρόλο
«Από μικρός πήγαινε στο Λιμένι και αγάπησα την περιοχή. Ο Στέφανος είναι παραδοσιακός και εγώ έτσι είμαι. Σε μερικά πράγματα θα αντιδρούσα με ίδιο τρόπο, αλλά εγώ δεν ζηλεύω όπως εκείνος. Αν ζηλεύει κάποιος κατεβάζει τον εαυτό του.»
«Τώρα με την Μυρτάλη είμαστε καλά. Εγώ θα μάθω τι συμβαίνει με τον πατέρα μου και την παράνομη σχέση του, από τον ίδιο μάλιστα. Επίσης το μαθαίνει και η μητέρα μου στο σίριαλ. Η εγκυμοσύνη της αδερφή μου θα φουντώσει τις εντάσεις.», είπε ο ηθοποιός για το μέλλον της σειράς.
Δείτε το βίντεο
- Στις φλόγες τυλίχθηκε αυτοκίνητο στην Κορίνθου-Πατρών – Διακοπή κυκλοφορίας
- Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την 25η Μαρτίου
- Συνέδριο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Προς ενιαίο κόμμα και απόρριψη κάθε συνεργασίας με τη ΝΔ
- O 19χρονος γιος της Σάρον Στόουν αποκαλύπτεται – Χαλαρές στιγμές για τη μαμά, τον Κουίν και τον σκύλο
- Ουίπετ: Ο σκύλος που ταιριάζει σε κάθε οικογένεια
- NBA: Με τριπλ-νταμπλ και νικητήριο καλάθι του Γιόκιτς οι Νάγκετς «πέρασαν» από το Φοίνιξ (vids)
- Αγαθονήσι: Παρέλαση των δύο μαθητών του νηπιαγωγείου μαζί με μαθητές από τα Βριλήσσια
- Δίκη υποκλοπών: Πως οι δικηγόροι υπεράσπισης «έδειχναν» την ΕΥΠ ως βασική εμπλεκόμενη στο σκάνδαλο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 25.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442