Ο Στέφανος βρίσκεται στο νοσοκομείο και το…μισό καστ βρίσκεται εκεί. Φυσικά, κάποιοι επιμένουν να θέλουν το κακό του.
Η Μυρτάλη, η αγαπημένη του, είναι επίσης κοντά του. Αγωνιά έξω από τον θάλαμο και περιμένει να γίνει καλά.
Ευτυχώς, ο νέος διαφεύγει του κινδύνου και σώζεται, αν και αδύναμος, καθηλωμένος στο κρεβάτι.
Η Αθηνά Νομικού, η αρχόντισσα του τόπου, διαπρέπει στις…δημόσιες σχέσεις και επισκέπτεται την οικογένεια Καπερνάρου για να δει την εξέλιξη της υγείας του Στέφανου.
Μοιραία, συναντάται με την Μυρτάλη.
Οι ατάκες τους σκάνε σαν σφαίρες. Δεν χρειάζεται να πουν πολλά οι δύο γυναίκες.
Εξίσου δυνατές και δυναμικές, αντιπαρατίθενται σε σχέση με τον θάνατο του πατέρα της Μυρτάλης και συζύγου της Αθηνάς, του Ιπποκράτη.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας