Δανάη Μιχαλάκη και Γιώργος Παπαγεωργίου, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου πριν από μερικές μέρες στο γραφικό Κυκλαδίτικο νησί της Σύρου, τόπο καταγωγής της πανέμορφης ηθοποιού.
Ο γάμος τους έγινε ανήμερα των γενεθλίων της Δανάης Μιχαλάκη στην Έπαυλη Τσιροπινά, στο πρώην δημαρχείο Ποσειδωνίας, παρουσία αρκετών φίλων και συνεργατών.
Η τηλεοπτική «Δρόσω» από την επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες» θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το πόσο ερωτευμένη είναι.
Η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός έκανε μία ανάρτηση – ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγο της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Συγκεκριμένα δημοσίευσε μία φωτογραφία που αγγίζει το χέρι του συζύγου της, με τις βέρες τους σε πρώτο πλάνο.
Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε:
«Α! ναι, ξέχασα να σου πω, πως τα στάχυα είναι χρυσά κι απέραντα, γιατί σ’ αγαπώ»
Δείτε παρακάτω την τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε η Δανάη Μιχαλάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας