Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
O Γιώργος Παπαγεωργίου περιμένει να γίνει χαμός στο MEGA το καλό

O Γιώργος Παπαγεωργίου περιμένει να γίνει χαμός στο MEGA το καλό

O Γιώργος Παπαγεωργίου ανυπομονεί να παρακολουθήσει το νέο πλούσιο πρόγραμμα του μεγάλου καναλιού

O Γιώργος Παπαγεωργίου είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της νέας τηλεοπτικής σειράς  «Σκοτεινή Θάλασσα», που έρχεται τον Σεπτέμβριο στο νέο πρόγραμμα του MEGA.

Λίγα λόγια για την υπόθεση της σειράς

Ένας χημικός με διεθνή καριέρα, που ζει στο εξωτερικό, πληροφορείται για τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του. Τώρα πρέπει να επιστρέψει σε μια πόλη που τον εγκατέλειψε και την εγκατέλειψε κι αυτός, δύο χρόνια πριν, το Μεσολόγγι. Θα παλέψει με τα φαντάσματα του παρελθόντος κι ένα μυστήριο που δεν λύθηκε ποτέ: την εξαφάνιση της κοπέλας του.

Όλα τα στοιχεία έδειχναν ότι ήταν ο ένοχος. Δεν ήταν, όμως, αρκετά για να καταδικαστεί. Όλος ο κόσμος ήταν εναντίον του, ακόμα και η ίδια του η οικογένεια. Έτσι, αναγκάστηκε να φύγει από το Μεσολόγγι και να κάνει μια νέα αρχή στο Παρίσι. Άλλος ένοχος δεν βρέθηκε. Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή. Η οικογένεια της κοπέλας ελπίζει ακόμα…

View this post on Instagram

A post shared by Mega Tv (@megatvcom)

Τι περιμένει όμως να παρακολουθήσει στο νέο πλούσιο πρόγραμμα του MEGA, ο Γιώργος Παπαγεωργίου;

«Μπορεί να ακούτε τζιτζίκια και να βλέπετε γύρω μου δεντράκια, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είμαι διακοπές. Είμαι στο εξωτικό Παγκράτι και εκτελώ χρέη σκυλομπαμπά.

Θέλω να σας μεταφέρω μια κουβέντα που είχα λίγο πριν στο μπακάλικο της γειτονιάς. Η κοπέλα που δουλεύει εκεί με ρώτησε – μάλλον δεν ήταν τόσο ερώτηση αλλά διαπίστωση- και μου είπε «ρε συ Γιώργο τι χαμός θα γίνει φέτος με το MEGA; » .

Αυτόν λοιπόν το χαμό περιμένω και εγώ να δω. Περιμένω  να δω τον χαμό με τη μυθοπλασία στο MEGA, περιμένω να δω το Κομάντα και Δράκοι του Θοδωρή Παπαδουλάκη γιατί έχω πάθει πλάκα με τα teaser που βλέπω τόσο καιρό στα social media.

Και περιμένω να δω την εκπομπή Σπίτι με το MEGA, γιατί είναι μια εκπομπή που σέβεται τόσο τους μουσικούς, όσο και τους θεατές της» δηλώνει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024