Με ένα υπέροχο βίντεο από μια μαγευτική παραλία, η Κατερίνα Παναγοπούλου αποχαιρετά τις διακοπές της για χάρη της σκληρής δουλειάς.
Για άλλη μια χρονιά, η γνωστή δημοσιογράφος θα φροντίζει για την ενημέρωσή μας από τη συχνότητα του MEGA – και φυσικά, δίνει μεγάλη βάση και στη δική της ενημέρωση.
Δεν αποτελεί έκπληξη, λοιπόν, που οι αγαπημένες εκπομπές της Κατερίνας Παναγοπούλου από το φρέσκο, πλούσιο πρόγραμμα του «MEGA του καλού» είναι σχεδόν στο σύνολό τους ενημερωτικές.
Η ίδια αποκάλυψε τι ανυπομονεί να δει από το καινούργιο πρόγραμμα του MEGA – κι εμείς ενθουσιαστήκαμε τόσο από την περιγραφή της, όσο και από το ανέμελο, καλοκαιρινό της look.
Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Παναγοπούλου είπε:
«Προς το παρόν εγώ κάνω διακοπές. Αλλά με το που θα ξεκινήσει το νέο πρόγραμμα του MEGA εννοείται ότι θα βλέπω Live News με το Νίκο Ευαγγελάτο – γιατί πάντα βλέπω Νίκο Ευαγγελάτο –, MEGA Stories με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου, για τα πάρα πολύ ενδιαφέροντα θέματα που παρουσιάζει.
Κοινωνία Ώρα MEGA και MEGA Σαββατοκύριακο, γιατί πρέπει να είμαστε ενημερωμένοι από νωρίς, «Πάμε Δανάη!», γιατί συμπαθώ πολύ αυτό το κορίτσι, τη Δανάη Μπάρκα.
Και, βέβαια, MEGA Γεγονότα, γιατί έχοντας χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης, θα είμαστε μαζί».
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας