Μία φωτογραφία, δύο διαφορετικές γενιές… Η Δανάη Μπάρκα πόζαρε μαζί με τον Αλέκο Συσσοβίτη, στο περιθώριο της συνέντευξής του στο «Πάμε Δανάη», σε στυλ «Είσαι το ταίρι μου», παίρνοντας τη θέση και… τον ρόλο της μητέρας της, Βίκυς Σταυροπούλου στο πλευρό του γνωστού ηθοποιού.
Νωρίτερα, καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ο ηθοποιός μίλησε για την είσοδό του στη σειρά «Έξαψη».
«Δεν μου ήρθαν όλα εύκολα, τουναντίον, μου ήρθαν πολύ δύσκολα. Από τα 13 μου έχω δουλέψει στην οικοδομή με τον πατέρα μου και ήθελε ψυχικό σθένος όταν ασχολήθηκα με το θέατρο», ανέφερε ο Αλέκος Συσσοβίτης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Ο Χουβαρδάς πίστεψε στις ικανότητές μου και με έβαλε στο θέατρο, αν και δεν είχα σπουδάσει υποκριτική».
H Δανάη όπως η μαμά της
Μετά τη συνέντευξη, Δανάη Μπάρκα και Αλέκος Συσσοβίτης έβγαλαν και μια αναμνηστική φωτογραφία, θυμίζοντας τη δημοφιλή σειρά «Είσαι το ταίρι μου». Η παρουσιάστρια και ο ηθοποιός πόζαραν όπως είχαν φωτογραφηθεί, τότε, η μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου με τον Αλέκο Συσσοβίτη.
Φυσικά η Δανάη Μπάρκα μοιράστηκε αυτό το στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media και όπως είναι λογικό απέσπασε χιλιάδες likes.
«Τελικά επέλεξε την ψηλότερη… Τώρα – 20 χρόνια πριν», έγραψε η Δανάη, με την Βίκυ Σταυροπούλου να σχολιάζει: «Κλαίω».
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας