Ελένη Γκασούκα: «Έκλαψα με λυγμούς για τον ηθοποιό που έσπαγε στο ξύλο ο Φιλιππίδης»
Η ηθοποιός ξέσπασε μετά την καταγγελία του Γιώργου Ψάλτου για ξυλοδαρμό από τον Πέτρο Φιλιππίδη πάνω στη σκηνή.
Στην καταγγελία του Γιώργου Ψάλτου περί ξυλοδαρμού του επί σκηνής από τον Πέτρο Φιλιππίδη αναφέρθηκε η ηθοποιός Ελένη Γκασούκα.
Στην οργισμένη ανάρτησή της στο Facebook έγραψε: «Έκλαψα με λυγμούς όταν άκουσα για τον ηθοποιό που για 480 ευρώ το μήνα τον έσπαγε κάθε μέρα στο ξύλο ο Φιλιππίδης και τον έστελνε στο νοσοκομείο. Πού ήταν οι συνάδελφοι του που ήταν ο παραγωγός; Γιατί το άφησαν το φτωχό το παιδί στα χέρια αυτού του άρρωστου;».
Νωρίτερα ο ηθοποιός Γιώργος Ψάλτου είχε μιλήσει για τη βίαιη συμπεριφορά του Πέτρου Φιλιππίδη στη διάρκεια θεατρικής παράστασης που είχε ανέβει την χρονική περίοδο 2013 – 2015.
Ο ηθοποιός ο οποίος κατήγγειλε τον ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη για ξυλοδαρμό κατά τη διάρκεια της παράστασης «Φον Δημητράκης» αναφέροντας πως αυτό που τον κινητοποίησε να μιλήσει ήταν η πρώτη καταγγελία της Ζέτας Δούκα. Υποστήριξε μάλιστα ότι όσα καταγγέλλει δεν έχουν ίχνος ψέματος ή υπερβολής.
«Έτρεμα τη στιγμή που θα βγω στη σκηνή», δήλωσε ο ηθοποιός που όπως δηλώνει δεχόταν ανελέητο ξύλο επί σκηνής από τον κ. Φιλιππίδη, κάτι βέβαια που δεν γινόταν αντιληπτό στο κοινό που παρακολουθούσε.
Από τις κακουχίες, ο κ. Ψάλτου λέει πως έπαθε θλάση και φλεγμονή, ωστόσο το υπέμενε καθώς βρισκόταν σε δεινή οικονομική κατάσταση. Υπήρχαν μάλιστα στιγμές που δεν μπορούσε να το αντιμετωπίσει. «Καθόμουν γιατί η ανάγκη είναι ο εχθρός της ελευθερίας», είπε χαρακτηριστικά.
Έκλαψα με λυγμούς όταν άκουσα για τον ηθοποιό που για 480 ευρώ το μήνα τον έσπαγε κάθε μέρα στο ξύλο ο Φιλιππιδης και…
Δημοσιεύτηκε από Eleni Gassouka στις Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021
- «Η… μισή Euroleague ενδιαφέρεται για τον Παγιόλα – Ποια ομάδα είναι φαβορί…»
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Τα ΗΑΕ είναι διατεθειμένα να μετάσχουν σε διεθνή ομάδα για το άνοιγμα στα στενά του Ορμούζ
- Γιατί η γάτα αγαπά το «κρατς» που κάνει η ξηρά τροφή της, όταν την τρώει; – Οι αιτίες
- Το Πεντάγωνο επιβεβαιώνει πως αυτόνομα σκάφη-drone των ΗΠΑ επιχειρούν στo Στενό του Ορμούζ
- Josephine: «Με τον Νίνο υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος» – Τι λέει για την επανασύνδεση
- «Μας παίζουν και μας κοροϊδεύουν»: Σφοδρές αντιδράσεις στη Σίφνο που μένει χωρίς παιδίατρο
- Ψάχνεται για Έλληνες ο Παναθηναϊκός – Σενάριο για τον Παπαγιάννη
- Λέσβος: Αναπτυξιακή αγωνία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 27.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/bangkit-prayogi-bcMjZd0BzQk-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442