Το «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟMEGA», απόψε στις 21:00 υποδέχεται τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.
Ο κορυφαίος τραγουδιστής και συνθέτης της γενιάς του θα μας ταξιδέψει μελωδικά με τον δικό του μοναδικό τρόπο από την επιβλητική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.
Λίγες ώρες πριν την προβολή της εκπομπής, δείτε μουσικό απόσπασμα από την ερωτική μπαλάντα «Αν μου Τηλεφωνούσες» την οποία τραγουδάμε μέχρι και σήμερα σαν να την ακούμε πρώτη φορά.
Στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟMEGA», ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δε θα είναι μόνος του.
Στη σκηνή θα βρεθούν μαζί του οι καταξιωμένοι ερμηνευτές, Γιώργος Νταλάρας και Άλκηστις Πρωτοψάλτη.
Ακόμα, σε ρόλο έκπληξη θα εμφανιστεί ο ταλαντούχος ηθοποιός Θανάσης Αλευράς. Συμμετέχει η Κατερίνα Παράσχου.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας