Η παραδοσιακή ανταλλαγή δώρων τα Χριστούγεννα ή την Πρωτοχρονιά, εκτός από ότι το φέτος γίνεται με εντελώς διαφορετικούς όρους, μπορεί να γίνει και λίγο πιο...δημιουργική και διασκεδαστική
Η φετινή περίοδος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι σίγουρα διαφορετική για όλους.
Η πανδημία του νέου κοροναϊού, τo παρατεταμένο lockdown με κλειστά καταστήματα, εστίαση, μπαρ αλλά και χώρους ψυχαγωγίας και διασκέδασης, έχουν κοστίσει σε όλους – λίγο περισσότερο σε μερικούς.
Η παραδοσιακή ανταλλαγή δώρων, εκτός από το ότι φέτος γίνεται με εντελώς διαφορετικούς όρους, μπορεί να γίνει και λίγο πιο… δημιουργική και διασκεδαστική.
Αποχαιρετίστε λοιπόν το 2020, κάνοντας ένα δώρο που θα κάνει τα αγαπημένα σας πρόσωπα να χαμογελάσουν και θα εκτιμήσουν την προσπάθεια σας να σκεφτείτε στις δύσκολες αυτές εποχές με χιούμορ…
1. Μια γούνινη επένδυση στο τιμόνι ή και στο λεβιέ ταχυτήτων του αυτοκινήτου, μπορεί να «αναβαθμίσει» τις μετακινήσεις εν μέσω καραντίνας.
4. Φουτουριστικές και υπέρλαμπρες, οι led αυτές ψεύτικες βλεφαρίδες θα κλέψουν σίγουρα τις εντυπώσεις στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων ή/και της Πρωτοχρονιάς.
Γιατί όχι; Φέτος μπορείς να βάλεις ό,τι θες, χωρίς να σκεφτείς αν είναι υπερβολικό. Επιβίωσες το 2020!
5 . Θες να πεις στον gamer κολλητό σου πως ήρθε η ώρα να βγείτε για καμιά βόλτα και εκείνος αρνείται πεισματικά να παρατήσει το pc ή την πολυαγαπημένη του κονσόλα;
7 . Ο/η κολλητός/η σου σε έχει πεθάνει στην γκρίνια για το πόσο πολύ θέλει να αποκτήσει έναν καναπέ Chesterfield, αλλά το βαλάντιο του/της δεν του επιτρέπουν τέτοια οικονομικά ξανοίγματα.
The next best thing; Ένα κάλυμμα «τύπου Chesterfield»!
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας