O Ράινερ πέθανε στο σπίτι του στο Beverly Hills τη Δευτέρα. Η οικογένειά του ήταν εκεί μαζί του. Ήταν παραγωγός και σκηνοθέτης, ενώ εργάστηκε φυσικά και σαν ηθοποιός. Κέρδισε βραβείο Grammy και 9 βραβεία Emmy στα 70 χρόνια καριέρας.
Μία από τις ταινίες στις οποίες έδειξε το αστείρευτο κωμικό του ταλέντο ήταν η «Συμμορία των 11», όπου έπαιξε τον ρόλο του «Σολ» στο πλευρό των Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ.
Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Ραίνερ τιμήθηκε με μερικές από τις κορυφαίες διακρίσεις του κλάδου, συμπεριλαμβανομένων εννέα Emmy Awards, Grammy Award και The Mark Twain Prize.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας