Αναταράξεις στο ΠΑΣΟΚ – Επικοινωνία Φώφης με Σημίτη
Στο δρόμο προς το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ υπάρχει προβληματισμός ως προς την ενότητα της παράταξης
Έντονος προβληματισμός επικρατεί στη Χαριλάου Τρικούπη, εν όψει του συνεδρίου του ΠαΣοΚ που, όπως όλα δείχνουν, ενδεχομένως να κρύβει παγίδες και δυσάρεστες εκπλήξεις καθώς ο Παύλος Γερουλάνος συνεχίζει την υψηλών τόνων κριτική του, ενώ την ίδια στιγμή από το περιβάλλον του Νίκου Ανδρουλάκη εκπέμπονται ασαφή μηνύματα σχετικά με τη συμμετοχή του ή μη στη διαδικασία του Σαββατοκύριακου.
Την Δευτέρα, η Φώφη Γεννηματά, που συνεχίζει τις περιοδείες της στην περιφέρεια είχε σύμφωνα με πληροφορίες τηλεφωνική συνομιλία με τον Κώστα Σημίτη με τον οποίο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θα έχει συνάντηση την Τετάρτη το πρωί.
Θέλουν τον Σημίτη
Οι επιτελείς της κυρίας Γεννηματά θεωρούν πολύ σημαντική την παρουσία του πρώην πρωθυπουργού στο συνέδριο του ΠαΣοΚ καθώς η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος πολύ δύσκολα θα αποδεχθεί την πρόσκληση που του εστάλη μετά την εκδίωξη του από το Κίνημα Αλλαγής.
Την ίδια ώρα, η Χαριλάου Τρικούπη δεν κρύβει την έντονη ενόχλησή της για τις συνεχείς παρεμβάσεις του Παύλου Γερουλάνου που την Κυριακή το βράδυ μιλώντας στο ΟΝΕ, επί της ουσίας δήλωσε ότι δεν αναγνωρίζει το συνέδριο και την αρμοδιότητα του να αποφασίσει για την παράταση της θητείας της κυρίας Γεννηματά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι έντονος προβληματισμός υπάρχει και στο επιτελείο του Νίκου Ανδρουλάκη. Ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής δεν κρύβει τη δυσφορία του για τη διαδικασία-εξπρές που δεν σέβεται την ιστορία του ΠαΣοΚ ωστόσο κρατά κλειστά τα χαρτιά του για τη στάση που θα κρατήσει το Σαββατοκύριακο.
- Παναθηναϊκός: Με Χολμς κόντρα στον Ολυμπιακό, κρίνεται του Λεσόρ
- Με μεγάλη επιτυχία η έκθεση «Αποτυπώματα» στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά
- The Expla-in Project | Αναποφάσιστοι: Δεν ξέρω, δεν απαντώ. Τι συμβαίνει με τη «γκρίζα ζώνη» των ψηφοφόρων;
- Ο πόλεμος εισέρχεται στη δεύτερη φάση – Το Ισραήλ θα επιτεθεί σε υπόγειες πυραυλικές εγκαταστάσεις του Ιράν
- The Expla-in Project| Ευλογιά προβάτων: Συναγερμός στην Ήπειρο πριν το Πάσχα. Πώς εξαπλώθηκε σε 18 μήνες;
- Η Βρετανία στέλνει ελικόπτερα Wildcat στην Κύπρο – «Ναι» στις ΗΠΑ για χρήση των βάσεων για αμυντικές αποστολές
- Αυτές είναι οι φωτογραφίες της εκτέλεσης στην Καισαριανή – Τα ιστορικά ντοκουμέντα
- Collapse: data.models.worlds – Μια έκθεση για την τεχνολογία και τα όρια του σύγχρονου κόσμου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 05.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-1-315x220.jpg)

















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442