Ρωσία: Αβάσιμες οι αναφορές των ΗΠΑ περί στρατιωτικής επιχείρησης στη Βενεζουέλα
«Η Ρωσία έχει καταστήσει σαφές το γιατί οι ειδικοί της έφθασαν στο Καράκας. Δεν πρόκειται για "στρατεύματα"» δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.
Διαψεύδει το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών στις αναφορές των ΗΠΑ ότι Ρώσοι στρατιώτες έχουν μεταβεί στη Βενεζουέλα, κάνοντας λόγο για «αβάσιμους ισχυρισμούς».
«Η άφιξη των ειδικών της ρωσικής στρατιωτικής βιομηχανίας εξακολουθεί να ενοχλεί την Ουάσινγκτον. Η Ρωσία έχει καταστήσει σαφές το γιατί οι ειδικοί της έφθασαν στο Καράκας. Δεν πρόκειται για «στρατεύματα»» δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.
«Επομένως, όλοι οι ισχυρισμοί ότι η Μόσχα διεξάγει “στρατιωτική επιχείρηση” στη Βενεζουέλα είναι απολύτως αβάσιμοι», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ζαχάροβα.
Υπενθυμίζεται ότι δύο αεροπλάνα της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας έφθασαν το περασμένο Σάββατο έξω από το Καράκας. Πιθανολογείται ότι μετέφεραν σχεδόν 100 στελέχη των ρωσικών ειδικών δυνάμεων και προσωπικό της κυβερνοασφάλειας.
Η Μόσχα ανακοίνωσε πως έστειλε στρατιωτικούς στη Βενεζουέλα βάσει συμφωνίας στρατιωτικής συνεργασίας. Επέμεινε ωστόσο πως δεν συνιστούν απειλή για την περιφερειακή σταθερότητα, όπως ανέφερε ο Ντόναλντ Τραμπ.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας