1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180° C. Κοσκινίστε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το κακάο σε μπολ. Προσθέστε τη ζάχαρη, το αλάτι και το βούτυρο. Ανακατέψτε μέχρι το μείγμα να μοιάζει με λεπτά ψίχουλα. Σε μπολ, χτυπήστε τα αυγά, το γάλα, το εκχύλισμα βανίλιας και το γιαούρτι μέχρι να αναμειχθούν καλά. Αδειάστε αργά το μείγμα με τα αυγά στο πρώτο μείγμα. Χτυπήστε μαλακά μέχρι να γίνει απαλό. Βάλτε τις χάρτινες θήκες στις φόρμες. Γεμίστε τις προσεκτικά με το μείγμα μόνο μέχρι τη μέση, χρησιμοποιώντας κουτάλι.
2. Ψήστε τα μικρά κέικ 20-25΄ μέχρι να πάρουν χρώμα και να γίνουν ελαστικά στην αφή. 3 Αφήστε τα μερικά λεπτά και μετά βάλτε τα σε σχάρα να κρυώσουν εντελώς.
3. Για το γλάσο, χτυπήστε μαζί το βούτυρο, τη ζάχαρη άχνη και το κακάο μέχρι το μείγμα να γίνει απαλό.
4. Γεμίστε με το χέρι, χρησιμοποιώντας το πίσω μέρος ενός κουταλιού που έχετε βουτήξει σε ζεστό νερό για να ισιώσετε τις επιφάνειες, ή βάλτε το γλάσο πάνω στα κέικ με κορνέ.