Ψητό φιλέτο σολομού σε 15 λεπτά
Ο σολομός αποτελεί θρεπτική επιλογή, ιδανική για δίαιτα.
Ακολουθεί ένας πολύ απλός, αλλά εύγευστος τρόπος για να προετοιμάσετε το σολομό χρησιμοποιώντας λίγα συστατικά από το ντουλάπι σας.
Υλικά
1 κουταλιά σούπας σκόνη σκόρδου
1 κουταλιά της σούπας βασιλικό
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
170γρ σολομό
2 κουταλιές σούπας βούτυρο
4 φέτες λεμόνι
Εκτέλεση
1. Ανακατέψτε μαζί τη σκόνη σκόρδου, το βασιλικό και το αλάτι σε ένα μικρό μπολ. Κόψτε σε ίσες ποσότητες τα φιλέτα σολομού.
2. Λιώστε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα με μέτρια φωτιά. Mαγειρέψτε το σολομό στο βούτυρο μέχρι να ροδίσει, περίπου 5 λεπτά ανά πλευρά. Σερβίρετε κάθε κομμάτι σολομού με μια φέτα λεμονιού.
Καλή όρεξη!
- Η Pantone κάνει μια εκπληκτική επιλογή για το χρώμα (μη χρώμα) της χρονιάς 2026 -«Η ιστορία από την αρχή»
- Σφυροκοπάει η κακοκαιρία Byron – Πού καταγράφονται τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
- O Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Βαλένθια και ψάχνει την 5η σερί νίκη του στη Euroleague
- Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι λέει για τη γνωρίμια του με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
- Χίος: Διάσωση μητέρας και γιου από το φλεγόμενο σπίτι τους
- Νέλσον Μαντέλα: Ο ισόβιος αγώνας κατά του ρατσισμού
- Η δεύτερη… νιότη του Νάντο Ντε Κολό στη Βιλερμπάν (vids)
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στα Διαβατά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442