Χωρίς νικητή έληξε η πρώτη σημερινή αναμέτρηση για την 34η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος, καθώς Κάλιαρι και Μπολόνια αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0) στη Σαρδηνία
Χωρίς νικητή έληξε η πρώτη σημερινή αναμέτρηση για την 34η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος, καθώς Κάλιαρι και Μπολόνια αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0) στη Σαρδηνία.
Οι νησιώτες πήραν έναν πολύτιμο βαθμό, στην προσπάθεια που καταβάλλουν για παραμονή στην κατηγορία, και πλέον βρίσκονται στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Ο Μπάμπης Λυκογιάννης αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά με την Κάλιαρι, καθώς αντικατέστησε στο 81΄ τον Αρτούρ Ιονίτσα και παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα στο 87΄, ενώ ο Βασίλης Τοροσίδης δεν είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή της Μπολόνια.
Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 34ης αγωνιστικής στη Serie A:
Μεγάλο «διπλό» για την Ίντερ, καθώς χάρη σε γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες στο 65′ επικράτησε με σκορ 1-0 της Αταλάντα και επέστρεψε στην κορυφή της Serie A
Μπαράζ δημοσιευμάτων για τον Σέιμπεν Λι στην Τουρκία, με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας να αναφέρουν ότι υπέγραψε ήδη στην Εφές και αποχωρεί από τον Ολυμπιακό.