Διαλύεται η ΠΑΕ Ηρακλής, δεν κατεβαίνει στη Football League
Ο Ηρακλής με την μορφή που τον γνώρισε το ποδοσφαιρικό κοινό της χώρας,
δεν υφίσταται πλέον καθώς η εταιρεία αναγκάζεται να αναστείλει τις
δραστηριότητες της λόγω οικονομικού αδιεξόδου. Σε συνάντηση που έγινε
την Τετάρτη μεταξύ παικτών και τεχνικού τιμ, οι συνεργάτες του ομογενή
επιχειρηματία, Σπύρου Παπαθανασάκη, τους ενημέρωσαν πως η ομάδα δεν θα
κατέβει στο πρωτάθλημα της Football League.
Ο Ηρακλής με την μορφή που τον γνώρισε το ποδοσφαιρικό κοινό της χώρας, δεν υφίσταται πλέον καθώς η εταιρεία αναγκάζεται να αναστείλει τις δραστηριότητες της λόγω οικονομικού αδιεξόδου.
Σε συνάντηση που έγινε την Τετάρτη μεταξύ παικτών και τεχνικού τιμ, οι συνεργάτες του ομογενή επιχειρηματία, Σπύρου Παπαθανασάκη, τους ενημέρωσαν πως η ομάδα δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα της Football League.
Ετσι είναι πλέον οριστικό, και απομένει να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο, αφού θεωρητικά η ομάδα θα βρεθεί στη Γ’ Εθνική και στα χέρια του ιδρυτικού σωματείου. Σήμερα, Τετάρτη πρόκειται να προχωρήσει η διαδικασία και να αποκτήσει προσωρινό Δ.Σ. ειδικού σκοπού ο Σύλλογος.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.