Παγκόσμιο ρεκόρ Νέων σημείωσε ο Στέφανος Αντωνιάδης
Νέο παγκόσμιο ρεκόρ νέων σημείωσε ο Στέφανος Αντωνιάδης στα 100μ. με διπλά πέδιλα, στο πλαίσιο του πανελλήνιου πρωταθλήματος τεχνικής κολύμβησης αγωνιστικών κατηγοριών που διεξάγεται στο Χαϊδάρι. Ο έλληνας πρωταθλητής κάλυψε τα 100 μέτρα σε χρόνο 42.80, καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Ούγγρου Κόσινα με 43.38.
Νέο παγκόσμιο ρεκόρ νέων σημείωσε ο Στέφανος Αντωνιάδης στα 100μ. με διπλά πέδιλα, στο πλαίσιο του πανελλήνιου πρωταθλήματος τεχνικής κολύμβησης αγωνιστικών κατηγοριών που διεξάγεται στο Χαϊδάρι.
Ο έλληνας πρωταθλητής κάλυψε τα 100 μέτρα σε χρόνο 42.80, καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Ούγγρου Κόσινα με 43.38.
Παράλληλα κατέρριψε και το πανελλήνιο ρεκόρ ανδρών που κατείχε ο Γιώργος Δημητράτος με 43.62 από το παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας