Ηττα σοκ υπέστη ο Νικ Κύργιος στον 1ο γύρο του τουρνουά στο Τορόντο, «Rogers Cup», από πρωτάρη 17χρονο Καναδό! Συγκεκριμένα ο Ντένις Σαποβάλοφ, No. 370 στην παγκόσμια κατάταξη, κέρδισε τον Κύργιο στο καναδικό «Masters», πανηγυρίζοντας την πρώτη του νίκη σε ΑΤΡ αγώνα, με 7-6 (2), 3-6 και 6-3.
Ηττα σοκ υπέστη ο Νικ Κύργιος στον 1ο γύρο του τουρνουά στο Τορόντο, «Rogers Cup», από πρωτάρη 17χρονο Καναδό!
Συγκεκριμένα ο Ντένις Σαποβάλοφ, No. 370 στην παγκόσμια κατάταξη, κέρδισε τον Κύργιο στο καναδικό «Masters», πανηγυρίζοντας την πρώτη του νίκη σε ΑΤΡ αγώνα, με 7-6 (2), 3-6 και 6-3.
Ο 21χρονος Αυστραλός, ο οποίος έχει καταγωγή από την Ελλάδα και τη Μαλαισία, έκανε πολλά λάθη και στο τέλος δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό του.
Ο Κύργιος, Νο 19 στον κόσμο, έχασε τη ψυχραιμία του και ηττήθηκε μετά σε 1 ώρα και 39 λεπτά αγώνα.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.