«Σοκ» στο διαδίκτυο: Αυτός είναι ο… νέος Μέσι με πλατινέ μαλλί
Πάταγο στα social media και όχι μόνο έχει προκαλέσει η φωτογραφία που δημοσιοποίησε η σύζυγος του Λιονέλ Μέσι, Αντονέλα Ροκούτσο, η οποία θέλησε να μοιραστεί στο instagram τη νέα εικόνα του Αργεντινού σταρ. Ο «Λίο» όχι μόνο δεν ξύρισε το μούσι που κουβαλάει από το πρόσφατο «Κόπα Αμέρικα», αλλά έβαψε και το μαλλί του ξανθό και για την ακρίβεια… πλατινέ!
Πάταγο στα social media και όχι μόνο έχει προκαλέσει η φωτογραφία που δημοσιοποίησε η σύζυγος του Λιονέλ Μέσι, Αντονέλα Ροκούτσο, η οποία θέλησε να μοιραστεί στο instagram τη νέα εικόνα του Αργεντινού σταρ.
Ο «Λίο» όχι μόνο δεν ξύρισε το μούσι που κουβαλάει από το πρόσφατο «Κόπα Αμέρικα», αλλά έβαψε και το μαλλί του ξανθό και για την ακρίβεια… πλατινέ!
Όπως ήταν φυσικό, το νέου λουκ του άσου της Μπαρτσελόνα προκάλεσε «σοκ και δέος» σε θαυμαστές και μη, αφού ο Μέσι δεν έχει συνηθίσει σε τόσο… δραστικές αλλαγές της εμφάνισής του.
Δυσάρεστα ή ευχάριστα, αυτά ήταν τα νέα από την εικόνα του… νέου Μέσι που ετοιμάζεται να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Μπαρτσελόνα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.