Φιλικό με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ ο Παναθηναϊκός την Τετάρτη
Η Σοσιεδάδ και όχι ο Ηρακλής θα είναι τελικά η αντίπαλος του
Παναθηναϊκού σε φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί το βράδυ της Τετάρτης στο
«Ανοέτα» (21:00). Οι «πράσινοι» έκλεισαν αυτό το δυνατό τεστ
ενόψει της πρώτης αναμέτρησης των play off του Europa League με την
Καμπάλα, με το Γιάννη Αναστασίου να παίρνει τους περισσότερους παίκτες
στην αποστολή.
Η Σοσιεδάδ και όχι ο Ηρακλής θα είναι τελικά η αντίπαλος του Παναθηναϊκού σε φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί το βράδυ της Τετάρτης στο «Ανοέτα» (21:00).
Οι «πράσινοι» έκλεισαν αυτό το δυνατό τεστ ενόψει της πρώτης αναμέτρησης των play off του Europa League με την Καμπάλα, με το Γιάννη Αναστασίου να παίρνει τους περισσότερους παίκτες στην αποστολή.
Η αποστολή της ελληνικής ομάδας θα αναχωρήσει την Τρίτη για την Ισπανία και σε αυτή θα βρίσκεται για πρώτη φορά από τη μεταγραφή του και Δανός κεντρικός αμυντικός, Ράσμους Τελάντερ, ο οποίος ξεπέρασε εντελώς τον τραυματισμό του.
Αντίθετα εκτός έμειναν οι Εσιέν, Λαγός, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος και Κοτσόλης.
Οι παίκτες που επέλεξε ο Γιάννης Αναστασίου είναι οι: Στιλ, Γιαννακόπουλος, Χουχούμης, Βέμερ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Δώνης, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Πράνιτς, Αγγελόπουλος, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης, Λουντ, Καλτσάς, Τελάντερ.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Σοσιεδάδ Αλεξ Ρεμίρο απάντησε στη φημολογία της μετακόμισής του στο «Καμπ Νου». Μίλησε και για τη σχέση του με τον Χοάν Γκαρθία, ο οποίος τον χαρακτήρισε «γάτα»