Στην αποκάλυψη ότι ο Ράζβαν Λουτσέσκου απάντησε αρνητικά σε πρόταση του ΠΑΟΚ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας προχώρησε η ρουμάνικη ιστοσελίδα «Sport.ro». Όπως αναφέρεται, ο Ρουμάνος τεχνικός δέχθηκε πρόταση από τον δικέφαλο του Βορρά, ωστόσο την αρνήθηκε αφού θέλει να παραμείνει στη Ξάνθη.
Στην αποκάλυψη ότι ο Ράζβαν Λουτσέσκου απάντησε αρνητικά σε πρόταση του ΠΑΟΚ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας προχώρησε η ρουμάνικη ιστοσελίδα «Sport.ro».
Όπως αναφέρεται, ο Ρουμάνος τεχνικός δέχθηκε πρόταση από τον δικέφαλο του Βορρά, ωστόσο την αρνήθηκε αφού θέλει να παραμείνει στη Ξάνθη.
Στο κείμενο γίνεται λόγος και για την θέση του προπονητή στην εθνική ομάδα της Ρουμανίας, με τον τεχνικό της Ξάνθης να αναφέρει ότι ούτε εκείνος ούτε ο πατέρας του Μιρτσέα, είναι διατεθειμένοι να επιστρέψουν στον πάγκο της.
Τέλος, τόνισε ότι η παραμονή του στον πάγκο της Ξάνθης, δεν έχει να κάνει με τα χρήματα…
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.