Ήττα του Ολυμπιακού στα Γιάννενα, νίκες για ΠΑΟΚ, Πανιώνιο και Εργοτέλη
Ήττα με... κατεβασμένα τα χέρια γνώρισε ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός στα Γιάννινα από έναν εντυπωσιακό ΠΑΣ (ΠΑΣ - Ολυμπιακός 3-1) με τους «ερυθρόλευκους» να μην μπορούν να φτάσουν πιο κοντά στη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ όχι μόνο κατάφερε να νικήσει την Ξάνθη (ΠΑΟΚ - Ξάνθη 2-1) στην Τούμπα, αλλά εκμεταλλευόμενος και τους χαμένους βαθμούς του Παναθηναϊκού, μείωσε τη διαφορά για τη 2η θέση. Στο Ηράκλειο, ο Εργοτέλης παρά το γεγονός ότι ισοφαρίστηκε και έπαιζε με 10 παίκτες, βρήκε το σθένος και πήρε τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Πανθρακικό (Εργοτέλης – Πανθρακικός 2-1). Στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις του και κέρδισε εύκολα τον Παναιτωλικό (Πανιώνιος - Παναιτωλικός 3-0), εξασφαλίζοντας την παραμονή του στην κατηγορία.
ΠΑΣ - Ολυμπιακός 3-1) με τους «ερυθρόλευκους» να μην μπορούν να φτάσουν πιο κοντά στη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ όχι μόνο κατάφερε να νικήσει την Ξάνθη (ΠΑΟΚ - Ξάνθη 2-1) στην Τούμπα, αλλά εκμεταλλευόμενος και τους χαμένους βαθμούς του Παναθηναϊκού, μείωσε τη διαφορά για τη 2η θέση. Στο Ηράκλειο, ο Εργοτέλης παρά το γεγονός ότι ισοφαρίστηκε και έπαιζε με 10 παίκτες, βρήκε το σθένος και πήρε τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Πανθρακικό (Εργοτέλης – Πανθρακικός 2-1). Στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις του και κέρδισε εύκολα τον Παναιτωλικό (Πανιώνιος - Παναιτωλικός 3-0), εξασφαλίζοντας την παραμονή του στην κατηγορία.
&source=in.gr">
Ήττα με… κατεβασμένα τα χέρια γνώρισε ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός στα Γιάννινα από έναν εντυπωσιακό ΠΑΣ (ΠΑΣ – Ολυμπιακός 3-1) με τους «ερυθρόλευκους» να μην μπορούν να φτάσουν πιο κοντά στη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ο ΠΑΟΚ όχι μόνο κατάφερε να νικήσει την Ξάνθη (ΠΑΟΚ – Ξάνθη 2-1) στην Τούμπα, αλλά εκμεταλλευόμενος και τους χαμένους βαθμούς του Παναθηναϊκού, μείωσε τη διαφορά για τη 2η θέση.
Στο Ηράκλειο, ο Εργοτέλης παρά το γεγονός ότι ισοφαρίστηκε και έπαιζε με 10 παίκτες, βρήκε το σθένος και πήρε τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Πανθρακικό (Εργοτέλης – Πανθρακικός 2-1).
Στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις του και κέρδισε εύκολα τον Παναιτωλικό (Πανιώνιος – Παναιτωλικός 3-0), εξασφαλίζοντας την παραμονή του στην κατηγορία.
* Στον ΟΦΗ έχει επιβληθεί ποινή αφαίρεσης 10 βαθμών ** Στον Παναθηναϊκό έχει επιβληθεί ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών *** Η Νίκη Βόλου και ο ΟΦΗ έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας