Νέες καταστροφές στο Παγκρήτιο Στάδιο λόγω κακοκαιρίας
Για δεύτερη φορά σε διάστημα ενός μήνα το Παγκρήτιο Στάδιο πέφτει «θύμα» της κακοκαιρίας που επικρατεί στο Ηράκλειο. Οι ισχυροί άνεμοι, που ξεπερνούν τα δέκα μποφόρ, ξήλωσαν την οροφή και οι λαμαρίνες έχουν φτάσει μέχρι και την θύρα 1, ενώ από τη μεριά του βοηθητικού γηπέδου το μισό στέγαστρο έχει καταστραφεί.
Για δεύτερη φορά σε διάστημα ενός μήνα το Παγκρήτιο Στάδιο πέφτει «θύμα» της κακοκαιρίας που επικρατεί στο Ηράκλειο.
Οι ισχυροί άνεμοι, που ξεπερνούν τα δέκα μποφόρ, ξήλωσαν την οροφή και οι λαμαρίνες έχουν φτάσει μέχρι και την θύρα 1, ενώ από τη μεριά του βοηθητικού γηπέδου το μισό στέγαστρο έχει καταστραφεί.
Υπενθυμίζεται ότι στις 13 Ιανουαρίου η κακοκαιρία στο Ηράκλειο είχε αποτέλεσμα να ξηλωθεί μέρος του στεγάστρου στην Θύρα 3 του Παγκρητίου (είχε αναβληθεί το παιχνίδι του Εργοτέλη με τον Πανιώνιο).
Την προσεχή αγωνιστική ο Εργοτέλης φιλοξενείται στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό και επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του είναι το εξ αναβολής με τον Πανιώνιο την Τετάρτη (18/2).
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σπουδαίας σημασίας νίκη πέτυχε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Χάποελ Τελ Αβίβ με 92-83, χάρη στην οποία μπορεί να ελπίζει ακόμη και στην κορυφή της Euroleague στην κανονική περίοδο.
Ο Ολυμπιακός ήταν «αγκαλιά» με τη νίκη τη Βαλένθια, όμως δύο 2/3 βολές του Ντε Λαρέα με 2,9'' για τη λήξη και στη συνέχεια ένα άστοχο τρίποντο του εξαιρετικού ως τότε Φουρνιέ οδήγησαν σε ήττα....
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας