Οριστικοποιήθηκε η αναβολή του αγώνα κυπέλλου, Λάρισα-Ολυμπιακός Βόλου, που επρόκειτο να διεξαχθεί την Παρασκευή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«H Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνει ότι, έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, σήμερα (27-08-2014) εκδόθηκε απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Ιωάννη Ανδριανό, σύμφωνα με την οποία αναβάλλεται ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΛΑΡΙΣΑ Α.Ε. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 Α.Σ. στο ΕΑΚ ΑΛΚΑΖΑΡ την 29-08-2014, για το Κύπελλο Ελλάδος της περιόδου 2014 – 2015, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Πολλά παράπονα από τη διαιτησία είχε ο προπονητής της Κηφισιάς Σεμπάστιαν Λέτο μετά την ήττα της Κηφισιάς από τον ΠΑΟΚ. Τι είπε για το δεύτερο πέναλτι του δικεφάλου.
Για το όραμα που του έδωσε ο Αριστοτέλης Μυστακίδης και πώς κατάφερε να τον πείσει να αναλάβει τον ΠΑΟΚ, μίλησε ο Αντρέα Τρινκιέρι κατά την παρουσίασή του από τον δικέφαλο. Οι στόχοι που έθεσε.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας